Hästfest på Tyresö slott

För er läsare som bor i Stockholmsområdet (eller som är sugna på att ta en weekend dit nästa helg) så tänkte jag tipsa om ett evenemang som heter Hästfest på Tyresö slott som äger rum 16-17 september. Vi fick ett pressmeddelande skickat till oss, och såhär står det om evenemanget:

På tre arenor får besökarna möjlighet att se vad häst och människa kan göra tillsammans genom aktiviteter, uppvisningar och tävlingar så som maratonkörning, kadrilj med islandshästar, damsadelridning, para-ridning, skogsarbete och western. Dessutom fylls parken av familjeaktiviteter, föredrag, utställare, mat och dryck. Museivåningen inne i slottet är öppen för besök hela helgen. En av höjdpunkterna är att se den berömda Dressyrardennern Torsten, en tung ardenner som dansar fram bland halvblodshästar i dressyrklasser tillsammans med sin ryttarinna Linda. Och för alla barn, sagan om Svanprinsessan som förtrollats av den elaka trollkarlen.

Hästfesten pågår kl 12–16 den 16 och 17 september. Entré 120 kr för vuxna och 50 kr för barn inklusive entré till museivåningen inne i slottet. Biljetter via ticketmaster.se, i entrén på Nordiska museet och Tyresö slott eller på plats.

 

/ Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: