Hästarnas augusti

Här kommer vår traditionella uppdatering om hästarnas föregående månad! Nu är det september och därför tänkte jag skriva ett inlägg om hur hästarna har haft det i augusti.

Även augusti har varit en tävlingsfri månad för grabbarna, och de har gått lite på halvfart också stundtals den här månaden pga semestrar. Vi var bland annat på EM förra veckan och så var Anna iväg på semester i början av månaden. De veckor vi har varit hemma har vi försökt komma igång lite mer med hoppningen igen, vilket har varit roligt även om vi har haft lite motgångar med Tage där. Han kastade ju av både Anna och pappa ordentligt, men utöver dessa missöden har han hoppat bra. Boppen har känts riktigt fin i hoppningen, även om jag är lite ringrostig ännu. Förhoppningen är att jag/vi ska komma igång och hoppa ordentligt igen nu under hösten, och då också tävla såklart. Första tävlingen för terminen är redan imorgon och det ska bli kul att mjukstarta lite med bara en clearround för båda hästarna (även om vi helst hade hoppat vanlig klass såklart).

Just dressyren är kanske det som vi har slarvat lite med under månaden. Vi behöver komma igång och rida mer i dressyrsadel och träna mer dressyr, så det ska vi göra nu i september. Överlag har vi varit ganska omotiverade till just dressyrarbetet den här månaden, men jag vet att om vi bara kommer in i de vanliga rutinerna igen så kommer dressyrarbetet att falla på plats också.

Den veckan som vi var i EM så vilade hästarna 3-4 dagar, eftersom pappa och Samuel inte hann rida så mycket. Så en sista semester innan hösten drog igång fick de :) 

Glada grabbar och mattar som blev återförenade efter nästan en veckas semester i GBG

/ Emma
 
Kommentarer
Anonym säger:

Hej åker ni ut till ridklubbar o gör clinicen? Föreläsningar el liknande? , jag driver en ridskola o har en elev som sett er o tyckte ni var så bra att vi skulle anlita er att komma till oss, skulle detta vara möjligt?
Mvh Therese Karlsson
Ridcenter på dal
Eds ryttarsällskap

Svar: Hej! Det gör vi jättegärna :) Inlägg kommer upp idag och det går bra att maila elfstrands@hotmail.com för mer info!
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-22 | 22:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: