Härlig söndag

Hallå gänget! Söndagar är najs när det är lugnt på agendan(eller tävling, hehe). Planerar upp veckan som kommer, handlar mat och sådär. I like! 

Idag så fick hästarna vila, eftersom Emma var iväg och det var arbetsdag på nya ridskolan som håller på att byggas. Jag och Samuel var där och hjälpte till med slipning och spackling. Det kommer bli sååå himla bra när det är klart! Längtar ihjäl mig tills den står där helt klar och vi på Vara hästsportklubb kan börja ha tävlingar igen.

Efter det blev det storhandling på Willys. Vi handlar alltid på söndagar av någon anledning. Gillar att ha mathandlingen färdig inför veckan liksom. Sen om något som vi tänkt handlat är slut eller om något tar slut så blir det någon liten handling i veckan också. Ni brukar ju vara nyfikna på vad vi äter här hemma, så jag tänkte dela med mig av matlistan här!

Söndag: Grillad kyckling och halloumi med tillbehör
Måndag: Svamp-bourguignon(alltså en svampgryta, mustig sådan)
Tisdag: Fänkålssoppa
Onsdag: Fläsk, bruna bönor och lökssås(har crejvat det i flera veckor, ska bli såå gott!!)
Torsdag: Hummussallad
Fredag: Hemgjord pizza
Lördag: Tacos
 
Utöver handling och ridning så har jag också vart ute på en låååång promenad med Spöktimmen i öronen. En mil blev det, haha. Tur de släppte ett långt avsnitt i tisdags. Har sparat det avsnittet till en långpromenad. Ett riktigt obehagligt avsnitt om kidnappningar. Blev alldeles tårögd flera gånger. Sen har vi varit på möte om div II-dressyr som är nu i höst. Nu ska vi grilla med familjen. Mamma skrev här om dagen att hon saknade katterna så vi kör middag och kattmys ikväll <3 

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: