Fotografering och löshoppning

Idag har vi haft fullt upp under hela eftermiddagen och kvällen och först nu har jag käkat klart min middag och ska snart ner till soffan för att titta på det senaste avsnittet av AHS innan jag inväntar PH ;)

Under eftermiddagen och kvällen var Malin här och fotade först oss och grabbarna, och sedan hästarna som var med på pay and jumpen. Malin ska också hjälpa oss att koda en ny design till bloggen, vilket verkligen behövs. Vi har velat detta länge nu men inte orkat ta tag i det själva, därför är det guld värt att Malin kan hjälpa oss med det! Det blev porträttfotografering för vår del på ett gäng olika ställen här runtomkring. Grabbarna var tyvärr inte alls medgörliga idag. Boppen såg mest sur ut hela tiden och båda två tyckte det var roligare att äta gräs och träd istället för att posera ;) Det är tur att Malin är duktig så hon förhoppningsvis har lyckats få till åtminstone några bra bilder trots mindre fotogeniska motiv för dagen, haha. 

Tage skulle egentligen ha löshoppats idag men hans sår på benet har tyvärr blivit värre igen. Vi rådgjorde med vår kompis som har 1,5 år kvar på veterinärlinjen och varken hon eller någon av hennes klasskompisar hade sett något liknande förut. Tage är verkligen en expert på att få mystiska sår om jag säger så... Eftersom stordjursveterinärerna inte kunde hjälpa oss att få bukt på såret tänkte vi ringa till Bjertorps klinik imorgon och se om vi kan få en tid att åka in och kolla upp det. Kanske behövs det tas några prover eller liknande, det får vi se.

Såhär såg jag ut idag, dvs så som jag mer eller mindre alltid ser ut när jag väl gör mig iordning, haha. Trivs absolut bäst i lätt sotade ögon (utan eyeliner för guds skull) och läppstift såklart. 

/ Emma 
Kommentarer
Thea säger:

Så snygg!

2017-09-28 | 07:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: