Föreläsningar

En sak som jag tror att jag och Anna har glömt bort att nämna i bloggen är att vi ska börja föreläsa i höst. Vi har två färdiga föreläsningar som vi är redo att framföra hos ridskolor/ridklubbar eller andra ställen som vill ha dit oss :) Det våra föreläsningar kommer att handla om är:

♥ Vår resa på sociala medier
♥ Mobbing, självkänsla och självförtroende

Allt kommer att vara kopplat till stallmiljö/ridsporten (även om vi kommer prata endel generellt också), och jag tycker själv att vi har fått till två riktigt bra föreläsningar. Jag önskar att jag hade haft möjlighet att lyssna på något liknande när jag var 10-15 år yngre än vad jag är nu och inte hade några förebilder inom hästsporten. Sen måste jag påpeka att våra föreläsningar passar alla åldrar, men eftersom vi har många följare som är 10-20 år har vi riktat oss lite extra till den åldern. Det är så viktigt att prata om just mobbing, självkänsla och självförtroende, eftersom jag upplever att man gör det alldeles för lite i skolan. Så var det för mig i alla fall. Min skoltid hade blivit så mycket lättare om jag haft kunskap om dessa ämnen, och det är den kunskapen och peppen vi hoppas kunna sprida till både barn, ungdomar och vuxna :) 

Förutom att föreläsa kommer vi gärna ut till ridskolor/ridklubbar och medverkar i temadagar, har gästträningar, deltar i olika aktiviteter osv. Det är bara att maila oss för att diskutera idéer så kan vi komma fram till något roligt tillsammans :)

Vill ni att vi ska besöka er ridklubb, be ansvarig person (ridlärare/ridskolechef/US-representant osv) att maila oss på elfstrands@hotmail.com så kan vi diskutera pris och upplägg där :) 

 
/ Emma
Kommentarer
Emma säger:

Om man inte går på någon ridskola då o ändå vill träffa er, hur gör man då??

Svar: Det lättaste är att träffa oss på någon horse show i så fall om vi anordnar träffar, vilket vi brukar göra, och i så fall lägger vi upp info på blogg/insta/youtube innan :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-23 | 09:34:50
Anonym säger:

Man kan inte se alla kommentarer på eran blogg

Svar: Det är blogg.ses mobilversion som är konstig :( De syns i datorn men inte i mobilen.
Emma & Anna Elfstrand

2017-09-23 | 17:40:51
melissa säger:

hej,älskar era videos på youtube och blir så gald av at kolla på dom.om ni skulle svara på denna kommentaren skulle jag dö!! de skulle betyda så mycket.å man blir så glad av att kola på era videos ni gort på sommmarn för då längtar man så till stallet.ps känns som att vi nogon gong kommer att träffas!vi har också funderat på att skapa en youtube kanal.. LOVE YOU

Svar: Åh tack vad snäll du är :D Kram ♥
Emma Elfstrand

2018-01-04 | 16:22:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: