Slitit i stallet

Idag har jag och Emma köttat på i stallet kan jag säga! Hade bara tänkt mocka, rida och fixa Tages sår men det blev desto fler sysslor gjorda, hehe. Började med att mocka Boppens box noggrant. Han står ju fortfarande inne på box väldigt många timmar om dygnet på grund av hovbölden så den är alltid väldigt stökig på morgonen. Fixade hö, och lite "kraftfoder" i form av ett par nävar müsli, mineraler och massa uppskurna morötter. 

Sen mockade jag och Emma lösdriften och Boppens sjukhage. Medan jag åkte och tömde skopan vid vår gödselhög med vår hjullastare så tog Emma in Tage, men sen insåg jag att vi behövde fixa med höet också. Bara att skrapa upp spillet som blivit blött i botten av vår höbinge, tömma skopan igen och sen få på balgripen. Första gången för min del... Jag svor ganska många gånger kan jag säga, haha! Men till slut så löste jag det med pappa i luren och lyckades köra in en bal i hagen, weei! Hoppas det ska gå lite snabbare och smidigare nästa gång jag ska köra in en ny bal i hagen.

Sen red jag Tage en sväng i paddocken idag igen. Dock med bett! Han var superfin :D Red mycket skritt där jag flyttade för skänkeln, gjorde många halter och även red på en liten fyrkant där jag vill att han ska flytta så kantigt som möjligt i hörnen. Sen blev det trav i lång och låg form samtidigt som jag red skänkelvikningar och öppnor/slutor. Han gjorde skänkelvikningarna riktigt bra idag! Duktig kille ♥ Nu ska vi rida ut två dagar i sträck, med massor av reflexer på oss. Älgjakten har börjat!

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: