Ridit fjording och pigg Bopps

Hej allihopa! Uppdateringen på bloggen går lite på halvfart nu under helgen då vi känner att vi vill vara lite lediga i kombination med att vi har endel annat att göra också. Hoppas att ni har förståelse för det :)

Idag har jag hunnit med att både rida två hästar och gymma, så det tänker jag ta igen nu ikväll med att ligga i soffan, kolla serier och käka godis, haha. 

Jag började med att rida Bopps i morse, och satan vad pigg han är nu. Pigg, stark och stel, men samtidigt ambitiös och fin skulle jag säga. Vänstervarvet är inte superroligt just nu eftersom han är så stel där, men det är hans problemvarv så inget konstigt att han är väldigt stel där nu när han har vilat så länge. Högervarvet känns han faktiskt riktigt fin i i alla fall. Sen är han spänd nu också, vilket han normalt sett är, men det blir värre av överskottsenergin eftersom vi inte kan rida "fullt ut" än nu när han är under igångsättning. Han stod på bakbenen och studsade fram endel på dagens pass, sen blev det såklart endel skutt åt sidan också som vanligt ;) Jag jobbar mycket skolor och skänkelvikningar för att få loss honom, men även övergångar och att ställa utåt-inåt i båda varven. Så kul att börja komma igång igen i alla fall!

Under eftermiddagen kom vår klubbkompis Emma förbi hit med sin fjording Lukas som vi fick prova rida, och detta filmade vi såklart till en episod av Elfstrands testar som kommer upp på måndag :) Jag kan säga som så att det var roligt, men det gick bättre för Anna än för mig, haha. Mer får ni se när filmen kommer upp!

 
/ Emma
Kommentarer
Hilda säger:

Så fin den nya headern och designen blev! Skit snyggt! :D

2017-10-21 | 17:59:57
Emma säger:

Håller me ovanstående kommentar, den så bra gjord

2017-10-21 | 22:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: