Mot Jönköping!

Hej allihopa! Nu rullar bilen alldeles strax iväg mot Jönköping för Elmia Scandinavian horse show. Ska bli kul att komma iväg ett par dagar och bara umgås tillsammans, men samtidigt jobba :) Vi ska spela in två filmer under helgen. En till vår youtubekanal och en video till ett annat uppdrag, så vi kommer att ha fullt upp hela helgen. Dessutom ska vi se till att ha med oss systemkameran och fotografera ordentligt för en gångs skull, nu när vi ändå bor så nära showen. Det kommer bli bra bloggmaterial när vi kommer hem med andra ord :) 

Ifall ni ser oss på plats är det bara att grabba tag i oss :) Vi tycker alltid det är lika roligt att träffa er, så ni behöver inte vara blyga!

Bild från förra årets Elmia!

/ Emma 
Kommentarer
Thea säger:

Hur tänker ni kring sponsrade videos? Har sett i t.ex Jennifer Bratts kommentarsfält att tittarna bara tycker det lönar henne och inte är kul att titta på, själv tycker jag att hauls är kul.
Hur många sponsrade videos tycker ni är lagom i förhållande till hur mycket innehåll man lägger upp? Kan det ha med en satsning att göra för Jennifer i detta fall?

2017-10-28 | 15:25:29
Thea säger:

+ ha det bra på Elmia!!❤️

2017-10-28 | 15:26:16
Anonym säger:

Snälla se till att kolla på Sanna Nilsson på dressyren ikväll och imorgon!!!!!!!!!! (Det är min tränare)

2017-10-28 | 18:22:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: