Måndag

Jag har precis käkat klart kvällens middag i form av gul linssoppa, som är en av mina favvorätter. Så enkel, men satans god! Snart ska jag ner till soffan för att titta på Biggest loser VIP och PH, men först tänkte jag blogga lite.

Egentligen finns det inte så speciellt mycket intressant att säga om den här dagen eftersom hästarna fortfarande vilar pga sina respektive skador. Tage fick stå inne några timmar under dagen eftersom det regnade så mycket och hans ben/omslag inte får bli blött, men som tur är slutade det regna förut så han kan sova ute med Boppen och Priscilla. Boppis saknade Tage väldigt mycket de timmar han var inne kan jag meddela ♥ 

En bra sak är i alla fall att vi fick tid till Bjertorps klinik redan imorgon med Boppis. Det kallar jag bra service! Vi fick tid dagen efter vi ringde med både Tage och Boppen vilket är väldigt tacksamt. Dessutom otroligt skönt att ha en bra hästklinik bara 20 minuter ifrån vårt stall. Det lär bli fullt upp för mig och Anna imorgon. Vi har en video att filma till vår vardagskanal, sen möte på banken under förmiddagen (angående kapitalinsatsen till vårt blivande AB), klinikbesök efter lunch som vi räknar med kommer ta hela eftermiddagen, och så får vi avsluta med gym på kvällen. Förhoppningsvis hinner vi köra ett mailrace och lite annat där emellan också. Just nu håller vi på att sälja av våra rosetter på Annas instagram, och vi har redan skickat iväg ett stort gäng rosetter idag, men har fortfarande massor av mail kvar att svara på. Det får bli imorgon under jobbtiden helt enkelt!

Denna video filmade och redigerade vi dessutom idag, och den kommer upp på onsdag :)

/ Emma 
Kommentarer
Johanna säger:

Recept på linssoppan? (a)

Svar: Ska se till att fixa det nästa gång jag lagar den :D
Emma & Anna Elfstrand

2017-10-03 | 10:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: