Hästarnas september

Som vanligt när det är nytt månadsskifte så ska vi skriva ett inlägg om hästarnas föregående månad, så det kommer här. Den här gången i ett sammanfattat inlägg.

Kort och gott så har september månad bara inneburit skit för oss rent hästmässigt. Den började bra med debuttävling för säsongen där båda grabbarna var fina och felfria, och ridningen kändes riktigt bra i början av månaden, men sen i mitten av månaden kom de där jävla höstskadorna tillbaks. Även förra året var september en riktig skitmånad med hovproblem och sårproblem som vägrade läka. Nu har det skett precis samma sak igen typ.

Tage har ändå kunnat ridas hyfsat som vanligt (ej hoppning eftersom han inte har kunnat ha skydd på sig) men Boppis har vilat i 2-3 veckor nu pga sin mystiska skada. Det är så segt att precis när hästarna verkligen börjar komma igång i fin form så ska dessa onödiga och mystiska otursskador komma. Vilken häst får liksom ett sår som vägrar läka trots veterinärbehandling? Ja, lille Tage såklart. Vilken häst får hovproblem som inte veterinären hittar och hovslagaren är tveksam till? Bopps, såklart. Nåja, nu får vi hålla tummarna för att oktober blir en bättre månad och att vi kan börja rida grabbarna ordentligt igen då. 

 
/ Emma
Kommentarer
Emma Hjerpe säger:

Så trist med skador på hösten (känner igen det där på min egen pålle) Hoppas att båda hästisarna kryar på sig fort så att ni får rida och ha kul med dom och filma det på er Youtube kanal som jag älskar att kolla på :)
Jättefint kort på dig och Boppis Emma :)
Kram kram

Svar: Tack snälla du! :) Kram!
Emma & Anna Elfstrand

2017-10-02 | 08:48:32
Anonym säger:

Tänk att september redan är över, tycker precis ni skrev om augusti

Svar: Eller hur! Det har gått väldigt fort :O Och vi längtar redan till våren/sommaren, haha.
Emma & Anna Elfstrand

2017-10-02 | 14:22:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: