Gårdagen och dagen

Hallå på er! Igår kväll så uppdaterade vi ingenting för vi hade fullt upp hela dagen och sen på kvällen så träffade vi en kompis och käkade pizza tillsammans så då ville vi inte gå ifrån för att blogga. Men nu så!

Hur som helst så tog vi hand om våra grabbar såklart, och Boppen såg faktiskt bättre ut i hoven men veterinären tyckte ändå att vi skulle åka in och kika på hoven idag, så vi är på Husaby nu as we speak. Tages sår såg fint ut, så nu får det faktiskt ta att läka en gång för alla! Sista anti-inflammatoriska medicinen är tagen idag, så nu hoppas jag verkligen att det går över. Annars sliter jag av mitt hår typ...

På eftermiddagen så styrde vi bilen mot Jultorp ranch för att rida westernhäst! Vi filmade såklart, och det var skitkul att prova på. Men hur det gick får ni se i videon, hehe ;) Kan säga att det skiljer sig enormt mellan westernridning och engelsk ridning helt klart.

Sen blev det som sagt pizza med en kompis hemma hos mig och Samuel, och sen Bonde söker fru. Är faktiskt förvånad över att de inte var mer stela under speed-dateingen! Brukar behöva ha skämskudden till hands typ 98% av tiden men nu var det inte alls så hög procent, haha.

En bild från i morse. Kan bjuda på fler sen för jisses vilket ljus det varit, och är, idag! Hösten är fin <3

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Så himla roligt att ni testar western! Många som jag föreslår detta till säger att det blandar ihop stilar vilket jag tycker att absolut inte stämmer, jag tycker det är fascinerande att man kan med bara sitsen, tryck mot halsen styra en häst till slidestop, spinning, ja allt möjligt! Och tycker det snarare är en fördel i engelsk stil att kunna bli mer medveten om sina sitshjälper.

2017-10-05 | 14:15:22
Thea säger:

Åh, vilken fin bild!

2017-10-05 | 15:57:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: