Första ridpasset efter skadan

Idag har vi äntligen ridit Bopps för första gången efter att han fick sin hovböld. Nu har han vilat i nästan en månad, och eftersom han tidigare har fått ganska ordentligt sadeltvång när han har vilat länge så fick Anna hoppa upp idag. Jag har lite dåliga erfarenheter av detta själv efter att ha flygit av och fått hjärnskakning bland annat, och Annsie är lite smidigare än mig, haha ;)

Det verkar i alla fall som om han har blivit mer harmonisk med åren, för han visade inga tecken på sadeltvång idag och var hur lugn som helst. Till och med lite seg enligt Anna, haha. Han är såklart lite stretig och stel i kroppen när han har vilat så länge, men han såg fin ut ändå tycker jag. Hon skrittade mest och provade även lite trav för att känna på honom där också. 

Efter detta fick Tagis sig ett pass i paddocken också och han var superfin i traven, men desto jobbigare i galoppen. Vi filmade en stallvlogg idag där ni får se båda grabbarnas pass, och den kommer upp på onsdag. Imorgon ska de få sig en uteritt. Perfekt med en lugn tur i skogen i skritt och trav för Tages del eftersom han gick så hårt idag, och så får Bopps sällskap också :) 

Jag är fruktansvärt tävlingssugen nu för övrigt! Synd att man inte har en häst som är igång ännu, hehe ;)

/ Emma 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: