Första dagen på Elmia

Hej allihopa! Nu ligger jag och Anna på vårt hotellrum efter första dagen på Elmia där vi har fotat och filmat hela dagen, och även shoppat endel såklart ;) Vi har haft en kanonbra dag och träffat massor av följare, vilket är himla roligt :) Ni är så fina som berömmer oss och dessutom ger oss presenter! Så gulligt av er!

Antagligen kommer vi att bli intervjuade i fan zone någon gång imorgon men vi har inte bestämt någon tid än så se till att följ oss på instagram om ni är här imorgon och vill träffa oss. Efter vår intervju kommer ni definitivt kunna göra det :) 

Nu ska jag och Anna åka iväg för att käka middag på Max, haha. Vi orkar verkligen inte åka in till stan och hotellrestaurangen var full, buhu. Sen kanske vi köper lite godis och så blir det mys på hotellrummet med Grey´s på datorn. Härligt! Imorgon får vi dessutom både sovmorgon och hotellfrukost. Jag har inte sovit ut på hur länge som helst så det ska bli underbart. Hoppas innerligt att jag kan sova bara trots att vi sover borta och jag sover bredvid snus-Lisa (dvs Anna) ;) 

/ Emma
Kommentarer
Lisa säger:

Så roligt :) Såg er faktiakt på både dressyren och hoppningen men satt på andra sidan banan och ville inte springa runt ;)

2017-10-28 | 20:31:55
E säger:

Ni är så vackra!

2017-10-29 | 10:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: