Fixarhelg

Jag och Samuel har världens fixarhelg den här helgen, så sorry för utebliven uppdatering igår men jag glömde helt bort bloggen, haha! Då vet man att man har många punkter att bocka av på listan ;) 

Vi har bland annat tvättat alla bilar, varav en väldigt noggrant eftersom den ska säljas. Plockat in alla utemöbler, åkt och slängt saker på tippen, tvättat typ 6 tvättar med diverse kläder och grejer och vikt in allt igen, rensat i både uthus och inomhus och i garaget. Pjuh! Idag står dessutom storstädning på schemat, kratta grusgången, klippa gräsmattan, veckohandla, och sen ska jag åka och ta hand om Tage ikväll. 

Kanske inte den roligaste helgen vi haft, men det är ändå mysigt eftersom vi gör det ihop. Och fy fasen så skönt det känns framför allt! Massa småsaker har vi fixat som stört mig, typ där vi har vår router har sladdarna vart kors och tvärs men igår tog jag tag i det så nu är det urtjusigt om jag får säga det själv. De enda stör-momentena som är kvar är att fixa den där tavelväggen och en hjärtram som vi ska ha i sovrummet som jag pratat om, men det får vi ta tag i när vi skrivit ut bilder ;) Kanske hinner det idag! 

Älskar höst-soluppgångar. De är oftast så färgstarka och härliga. Denna från i fredags!

Hörs ikväll igen, lovar att inte glömma bort er <3 Haha!

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: