Dressyr på Priscilla

Idag fick jag min ridabstinens botad med Priscillas hjälp, skäcken i stallet som Anna red igår. Idag var det min tur att prova henne för första gången och det var riktigt roligt. Jag fortsatte lite med samma arbete som Anna red igår, fast jag struntade i de sidförande hjälperna. Hade velat ha lite hjälp på backen ifall jag skulle göra det, så istället red jag bara grunder, grunder och ännu mer grunder.

Precis som för Anna så var traven absolut svårast. Där ville hon gärna gå med huvudet uppe i vädret hela tiden, medan skritten och galoppen var lättare. Jag upptäckte att hon jobbade på bättre i traven när hon fått galoppera och sakta av till trav, så nästa gång jag rider henne så ska jag prova att börja galoppera direkt efter att jag skrittat fram så kanske jag kan få till en bättre känsla i traven med en gång. Hon bockade i alla fall inget idag, utan det blev ett lugnt pass utan någon dramatik ;) Hon tyckte nog att Anna ställde jobbigare krav på henne än vad jag gjorde, haha. 

 
Nu tänkte jag faktiskt ta bloggledigt för resten av dagen, men vi hörs igen imorgon. Jag ska se till att redigera film och greja idag, och även ta det lite lugnt med egentid och seriemys :) 

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Måste bara fråga, är det Tages sadel som ni har på henne på bilden?😊

Svar: Yes det är det :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-10-07 | 19:03:57
Sara säger:

Hej! Vad är Priscilla för ras? 😊

2017-10-08 | 11:57:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: