Dagens pållar

Innan läkarbesöket idag så var jag och Emma ute hos våra älsklingar såklart! Emma ringde till Husaby och vi ska få komma in med Boppen redan imorgon. Skönt, för han har ont stackaren <3 

Nu blev det lite problem med två skadade hästar på samma gång, så vi har fått ändra om lite kan man säga. Tage har ju stått på box och gått i sjukhage sedan han blev behandlad, och Boppen har gått i vanliga hagen eftersom han har vart bra. Nu står dock bägge hästarna i ett eget litet hus! Alltså sååå gulligt, haha.

Ni som hängt med här ett tag vet väl att vi gjort om hönshuset på gården till en lösdrift? Jag satte upp eltrådar vid bägge öppningarna(med grindhandtag så de går att öppna), spånade upp lite extra och bar in hö och vatten. Tadaaaa! En superstor box :D Med bra luftflöde dessutom, haha ;) Så grabbarna får gå där tills Boppen har varit hos veterinären i alla fall, sen får vi se hur vi gör beroende på vad han blir ordinerad. 
 

Kolla! Är de inte söta?! Haha. Kändes nästan lite som att en barndomsdröm blev uppfylld för då ville man ju ha hästarna i ett litet "hus" ;) 

/ Anna
Kommentarer
Daniela säger:

Åh vilket mysigt litet hus dom fick!

Jag har önskemål på inlägg, jag ska på min livs första hoppträning 4e november med min medryttarhäst, men jag är lite osäker hur jag ska göra med uppvärmning osv. Vi ska hoppa på hemmaplan, så vi måste inte åka nånstans, men vad brukar ni ha för tidsplan till att göra i ordning hästen och värma upp den?

Svar: Jo det kan vi absolut fixa! :)
Emma Elfstrand

2017-10-23 | 19:35:14
Bloggadress: http://lifewithdaniela.com
Henny säger:

Ni är bara bäst. O så otroligt vackra. På insidan o utsidan. All lycka till er.

Svar: Tack snälla! :)
Emma Elfstrand

2017-10-24 | 07:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: