Dagens besök på Husaby

Det blev en lång dag på Husaby för oss och Tagis idag. Som tur är hade jag tagit med mig min dator så jag kunde sitta och jobba medans vi väntade. Tack Husaby för att ni har gratis wifi, haha ;) 

I alla fall, dagens besked blev att Tage hade fått inflammationer i båda bakknäna, vilket han nu är behandlad för. Han har haft endel inflammationer i bakknäna förut, men SI-leden verkade det inte vara något problem med och det var skönt eftersom han har pålagringar runt den. Då påverkar de honom antagligen inte speciellt mycket i alla fall. 

Nu ska han stå på box i ett par dagar, och behandlas med metacam här hemma, så blir det återbesök på Husaby om tre veckor. Fram tills dess ska han bara skrittas, först för hand och sedan uppsuttet. 

Jag och Anna är glada att det inte var något värre, även om det såklart är lite segt. Men det är inte lätt, Tage har en väldigt vek kropp till skillnad från Boppen som aldrig har haft några inflammationer trots att de tränas på samma varierande sätt. 

Tage fick på sig dessa sensorer som mäter oregelbundhet i rörelserna. Väldigt coolt! Han ser dock mindre nöjd ut som ni kan se ;)

/ Emma 
 
Kommentarer
Daniela säger:

Vad tråkigt med en ofräsch Taggboll, men bra att han får behandling! Hoppas han är fräsch snart igen :)

2017-10-19 | 22:24:03
Bloggadress: http://lifewithdaniela.com
Johanna säger:

Stackars bollen. <3 Inte lätt att bli gammal. ;)

Svar: Eller hur ;D
Emma Elfstrand

2017-10-20 | 21:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: