Besök på Husaby

Idag har vi varit inne med vår stackars älskling Bopps på Husaby eftersom han har sånt problem med sin hovböld. Han kunde knappt gå idag, stackaren :( På plats så kom det ut var när hovslagaren gröpte ur, men det är fortfarande skit kvar. Veterinären försökte att få ut var även uppe vid kronranden, men det kom bara blod. Det blev i alla fall spolning av hoven och nu står han med omslag i sitt hus med Tage. 

Nästa torsdag ska vi på återbesök och det finns en risk att vi kommer behöva göra ett större ingrepp för att få bukt på bölden, vilket kommer att kräva en längre konvalescent. Tråkigt såklart, men det finns inget att göra åt saken, utan veterinärerna/hovslagaren får göra det som de anser behöver göras. Bara att hålla tummarna för att hoven är betydligt bättre till nästa vecka så vi slipper detta!

 
När vi kom hem var det bara för oss att svira om till halloweenkläder då vi skulle filma en halloweenvideo till vår vardagskanal. Jag hoppas innerligt att den blev bra, för ni ska bara veta hur mycket vi frös, haha. Kortärmad och barbent klänning i bara några plusgrader med isblåst och regn. Trevlans! Spana in min instastory så kan ni se hur våra outfits såg ut ;) Och spana in vår vardagskanal på fredag för att se vår halloweenlook och tolkning. Är det någon som redan nu vet vilka vi föreställer förresten?

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Jag vet vem ni föreställer, de två flickorna i någon skräckfilm som säger "come and play with us" eller nåt liknande. PS har ni sätt kvällens program av "det stora hoppet" så jäkla spännande, och längtar verkligen till nästa avsnitt. Den sneak-peak man fick se av nästa avsnitt fick en värkligen att undra vad som riktit kommer ske. Förövrigt hoppas jag att Boppen och Tage blir bättre snart så ni snart kan börja rida dom igen.

Svar: Helt rätt :) Ja jag såg det! Hejar verkligen på Victoria och hennes pappa så de kan få en häst eftersom de inte har råd själva :) Tack snälla!
Emma Elfstrand

2017-10-24 | 21:10:47
Anonym säger:

Spöktvillingarna i The Shining 👭👻

Svar: yes! :D
Emma Elfstrand

2017-10-25 | 08:03:38
Bea säger:

Åh stackars! Hoppas han blir bra snart <3

2017-10-25 | 10:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: