Ännu ett klinikbesök

Idag har vi varit iväg till Bjertorp för andra gången på några dagar, men med Bopps den här gången. Vi hittade en hovböld, men fick inte ut den när vi grävde, utan spolade rent i hoven. Nu går han med omslag på hoven och så ska vi se hur han ser ut på torsdag. Då har vi fått tid på Husaby för att eventuellt spola rent igen om det behövs. Vi ska ringa och rådgöra på morgonen hur vi ska göra ifall han har blivit bättre. Skönt att få hjälp även om det är så frustrerande med sådana här jobbiga hovbölder som inte vill komma ut. En positiv sak är i alla fall att Tages sår äntligen börjar se bättre ut, woho. Nu hoppas vi att det vänder för Bopps också snart.

I förmiddags var för övrigt jag och Anna inne hos banken för att föra över kapitalinsatsen till vårt blivande aktiebolag. Nu ska bara de påskrivna handlingarna skickas in till bolagsverket så borde vi ha vårt aktiebolag bildat inom några veckor. Roligt, spännande och lite läskigt!

Avslutar det här inlägget med att bjussa på två söta bilder från igår då vi överraskade Hanna som fick komma och hälsa på hos oss på gården. Hästarna hade the time of their lives då de både blev borstade och fick massor av morötter, haha ♥

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Va söt boppen är på den första bilden. Och Tage på den andra bilden😂 han ser ut som en riktig tuffing

2017-10-03 | 19:18:58
Thea säger:

Skön stil Boppen!

2017-10-04 | 07:18:25
Louise säger:

Åh va stolt hon ser ut😍 Fint gjort av er 😊

2017-10-04 | 08:37:43
Hanna säger:

Vem är Hanna? ❤️

2017-10-04 | 17:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: