3 saker ni inte visste om Anna

Nu tänkte jag och Emma dra ett inlägg med 3 saker var som ni kanske inte visste om oss! Vissa av er har säkert koll på en del grejer, känns som att ni känner oss rätt väl ;) Emmas kommer i ett annat inlägg!

- När jag precis hade börjat rida och vi kunde rida själva så red jag en häst som blev rädd för ett gäng fåglar. Hon började galoppera så jag tappade balansen och ramlade av in i sargen. Som tur var så gick det bra, men jag blev väldigt rädd, speciellt för den hästen. Några år senare så tävlade Emma just den hästen, som Emmas kompis då hade köpt av ridskolan.

- För 10 år sedan så hade jag(och Emma också förvisso) jämt rutiga ridbyxor. Alltid! Gärna blå/vit/mörkblårutiga. Det var jättepoppis då, men nu ser jag rutiga ridbyxor väldigt sällan. 

- När vi skulle köpa vår första häst, Bosse, så fick jag honom inte ens i trav på provridningen. Vi red ute på en åker, det var snötäckt och skitkallt en novemberdag 2004. Emma och pappa var däremot övertygade om att det var hästen vi skulle ha, så jag hade inte så mycket att säga till om, haha. Som tur var så blev det ju bra, och jag tyckte om Bosse jättemycket. Men just efter provridningen var jag inte särskilt glad kan man säga ;) 

 
Här med de klassiska rutiga ridbyxorna ;)
 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Tror rutiga ridbyxor är på väg tillbaka.

2017-10-31 | 08:50:41
Elin säger:

Hej!

Kan inte ni beställa massa hästgrejer från Wish, (Fanns inte så mycket men såg att dom hade några grimmor, stigbyglar, borstar etc..) och recensera och göra en video på er youtubekanal, hade varit såå kul :D

Svar: Vi har gjort det och ska göra det så fort allt är hemma :D
Emma Elfstrand

2017-10-31 | 16:16:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: