You were right!

Ni hade rätt om Horze Desirée. Jävlar så sköna! Jag var i ärlighetens namn något skeptisk när jag beställde dem, rädd för att de skulle vara för låga i midjan(produktbilder är inte direkt lätt att se sådant på) och kännas för stumma. Men jag fick äta upp mina ord(eh, tankar) rejält!

Själva byxan är superhärliga i materialet, stretchiga men ändå lagom "stumma" så de sitter snyggt på benen. Skoningen är bra för den känns inte för... Ja vad ska man säga. Hård? Jag kommer ner ordentligt i sadeln. Dessutom är det grip i ett mönster på själva skoningen, så det blir ännu bättre grepp, men man känner sig fortfarande inte låst i sadeln. De är HÖGA i midjan, vilket jag älskar!! Det enda är att de är rätt långa i benen, kan vara bra för er att veta som är kortare i rocken. Ska bli spännande att prova dessa under ett riktigt dressyrpass i dessa sen när grabbarna är ordentligt igång! Har suttit lite i dem och det kändes bra :D

 
Jag blev såpass kär så nu har jag snart alla tre färgerna hemma, haha. Dessa på bilden ovan trodde jag skulle vara grå, men det visade sig att de var marinblå. Sen har jag vita hemma, och väntar på att "kejsarröda" ska komma hem till mig också. Återstår att se exakt vad det är för färg, den ser röd/brun ut på hemsidan men då kanske den är vinröd? Only time will tell.

Dessa kostar 959:- styck, vilket jag tycker är helt överkomligt. Det är ju inte superbilligt såklart, men ändå inte pissdyrt så som Pikeur, Equiline, Animo och flera andra märken är. 

/ Anna
Kommentarer
Johanna säger:

Vilken storlek har du köpt? Jag har normalt sett 42 i Hööks modeller om du kanske kan referera till det :)

Svar: Var längesen jag hade hööks nu, men jag drar 42 i normala fall och 42 satt bra på mig :)
Emma Elfstrand

2017-11-16 | 20:23:23
Ellen säger:

Är de vita ridbyxorna i ett rejält tyg? Vissa ridbyxor är så tunna att det syns så väl igenom. Är sugen på ett par vita nämligen :D

Svar: Jag provade med ett par svarta trosor under, och tyvärr syntes de rejält under. Men funkar säkert bra med ett par vita eller nudefärgade :) Jag brukar skita lite i att man ser trosorna, vafan, alla har ju trosor och typ alla vita ridbyxor är ju genomskinliga haha ;)
Emma Elfstrand

2017-11-17 | 16:06:35
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Daniela säger:

Jag har sett de röda irl, de är vinröda med lite brunt i färgen, så fina! :D Hoppas de kommer launcha andra färger, typ svart, beige, bruna och grå osv, som det ser ut nu vill jag ha en av varje färg, haha!

2017-11-17 | 18:33:19
Bloggadress: http://lifewithdaniela.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: