Travat Tagis!

Idag har jag premiärtravat på Tage efter behandligen, wihoo! Jag var nog mer taggad än vad han var, haha. Han är så otroligt snäll att sätta igång alltså. Aldrig bockig eller busig när man rider. Däremot kan han busa lite i hagen, men det är okej ;) Han kändes fin i alla fall! Hela 400 meters trav blev det, hehe. Imorgon ska vi öka på med lite mer trav. 

Förutom det så har vi filmat två filmer i stallet,  kört in nytt hö i hagen, mockat i hagen, lösdriften och ena boxen i stallet och såklart också tagit hand om Boppen. Idag bytte vi hans gips och omslag! På tisdag ska han in till veterinären igen, så får vi se vad som händer med honom då. Hoppas på friskförklaring där med så vi kan börja sätta igång honom så smått! 

Nu i eftermiddags så har jag, Samuel och mamma vart iväg på ett möte om bröllopsfest. Får se om det blir just det stället vi tittat på eller om det blir något annat. Vi har två ställen som vi velar lite på, men nästa vecka borde vi ha bestämt oss så vi har det spikat. Älskar att planera bröllop, det är såååå kul!! <3 Nu ska vi strax äta tacos hemma hos mig och Samuel tillsammans med Emma och ett par kompisar. Torsdagsmys deluxe! Hörs igen imorgon hörrni :)

Hur fint var det inte igår morse egentligen? Svinkallt, men sååå fint.

/ Anna
Kommentarer
Ronja säger:

Ska ni gifta er Anna & Samuel? :)

Svar: Yes, det ska vi! :D
Emma Elfstrand

2017-11-09 | 19:56:24
Sanna säger:

Vad härligt att han är så snäll! :)

2017-11-09 | 21:20:50
Bloggadress: http://https://www.sannajohansson.com
Anonym säger:

Måste bara fråga gällande barfota på vintertid. Ser ni löser ridningen m boots vid is, men hur tycker ni de funkar i hagen? O till och från stall/hage. Jag har mina barfota men tycker de är svårt vintertid m halkan i hagen. Har ni boots på ibland? El hur gör ni :)

2017-11-09 | 23:23:11
Anonym säger:

Hur funkat de m barfota vintertid på is i hagen tycker ni? Använder ni boots då? Har mina barfota men tycker de är svårt i hagen vid is.

Svar: Det funkar bra tycker vi! Oftast går våra barfota i hagen, men är det riktigt hårt och/eller isigt får de gå med boots + broddar i :)
Emma Elfstrand

2017-11-09 | 23:26:53
Siri säger:

Hej Anna och Emma! Ni har ju gjort videor innan med t.ex bara 3 bommar, och jag undrar om ni skulle kunna göra en liknande, fast med liten paddock! Jag har en paddock precis utanför stallet och den är ganska liten, 12x10 tror jag den är. Så jag har inte jättemycket utrymme att spela på, därför har jag lite svårt med nya ridövningar. Det blir ofta samma övningar i dressyren, markarbetet och hoppningen. Tacksam för svar <3

2017-11-10 | 14:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: