Tisdagsplaner

God morgon allihopa! Just nu är Anna iväg i Lidköping och röntgar sin höft. Jag själv hade egentligen planerat att ta min första sovmorgon på kanske en månad idag då en tjej som står inackorderad skulle rida tidigt och därför kunde släppa ut hästarna, men så blev det inte. Min kära lilla katt var nämligen så snäll att hon klev upp på min mage och väckte mig 7.15 ändå, haha ;) 

Lite senare ska jag ut och fixa stallet tillsammans med Anna som även ska rida Tage. Filmen från igår ska redigeras. Vi har så otroligt mycket material (en fulladdad kamera räckte liksom inte till allt vi filmade), så detta kommer bli en lång film, men jag ska försöka klippa till den så bra som möjligt så den inte blir långdragen. Vi kommer att testa tre grejer: hollistisk ridning, ardenner och frieserhäst, så ni kanske förstår att det är mycket material att gå igenom! 

Sen ska vi även försöka börja lägga upp fler grejer till salu på vårt bloppiskonto på instagram (elfstrandsbloppis). Jag och Anna har rensat i våra garderober i helgen och har en stor kartong fylld med kläder som vi inte använder. Vissa ska vi skänka/slänga med en gång, medan de bättre/finare grejerna ska upp till försäljning. 

En snart 10 år gammal bild på Tagis ♥ 

/ Emma 
Kommentarer
Lisa säger:

Vilken snäll katt du har som ser till så att du inte försover dig ;)

Svar: haha eller hur! Hon väcker mig aldrig när jag ställer klockan så hon har nog koll ;)
Emma Elfstrand

2017-11-07 | 08:32:30
Anonym säger:

Snyggt träns.

2017-11-08 | 07:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: