Tibro-tripp

Idag har jag och Emma varit i Tibro för att hålla i en föreläsning om mobbing, självkänsla och självförtroende. Det gick fint, och var uppskattat! Dessutom fick jag och Emma fika, och en rundtur på Tibrobygdens ridklubb. Jag tycker alltid det är lika kul att kolla hur andra klubbar har det, speciellt nu när vi bygger nytt. Nu går det i och för sig kanske inte att ändra något, men det är ändå roligt att se hur andra har det :) 

Nu sitter jag i soffan, har slöat här ett bra tag. Jag och Emma köpte pizza på vägen hem och åt till lunch, haha. I morse hade det tagit Emma en halvtimme att åka till mamma och pappa på grund av vädret. Det brukar ta 7 minuter.... Så jag trodde knappt att vi skulle komma fram till Tibro. Dock verkade snön väldigt lokal, för det var inga problem efter Jung sen. Skönt!

Nu sitter jag och försöker planera veckans matlista. Ibland tryter inspirationen rejält, och nu är det en sådan period känner jag. Tur internet finns, haha. Brukar googla recept när jag känner såhär. Ska strax åka iväg och veckohandla, och sen måste jag ta tag i städningen. Har sagt att jag ska dammsuga varje dag nu sen i torsdags... Hehe.

Bild från dagen i Tibro!

/ Anna
Kommentarer
Maja Elfstrand säger:

Var verkligen roligt att ni tog er tid att komma! Vilka härligt underbara personer ni är. Sprider glädje och bjuder på er. Stort tack!! Vi ses säkert igen, får komma och hoppa hos er när det blir tillfälle. 😊

Svar: Ett stort tack själva :D Vi ses!
Emma Elfstrand

2017-11-19 | 20:24:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: