Stigbyglar sålda!

Jag har ju pratat om att byta ut mina Freejumps, och nu har jag alltså sålt dem. De har varit himla bra för greppet i stigbygeln, men jag har tröttnat på att byta stigbyglar och hålla på. Därför har jag äntligen fått tummen ur och beställt "rivjärns"stigbygelplattor till våra Sprenger-stigbyglar! Dock har de inte kommit än, men jag hoppas att de kommer senast nästa vecka. Är sugen på att testa :) 

Det var många som frågade mig på Instagram varför jag sålde mina Freejumps, och det är helt enkelt för att jag tröttnat lite på dem utséendemässigt. Och som sagt för att jag tröttnade på att ta av och på dem hela tiden. Nu har jag stigbyglar som sitter på sadeln hela tiden, mycket skönare haha.

Får se hur bra jag trivs med den kombon. Jag har ju mina problem med höfterna, så egentligen kanske jag skulle behöva något mer sviktande. Vi får se, jag ska ge det ett tag och annars får jag ge mig ut och leta annat!
 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Ni kollar ju på det stora hoppet, vet inte om ni tittar på viafree eller tv:n men på viafree finns inte avsnitt 5 för mig, är det bara för mig det inte gör det

2017-11-17 | 18:48:05
Anonym säger:

Jag tror det hade uppehåll en vecka för diabetesgalan. 😊

2017-11-17 | 19:00:51
Caroline säger:

Jag har sprengers bow balance stigbylar. Bytte också ut de vanliga plattorna till "rivjärn". Super bra! Väldigt bra grepp :) föredrar också dom före mina freejump. Dock är dom jäkligt vassa så man får akta både kläder och handskar när man ska ta i dom haha :)

2017-11-17 | 21:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: