Sminkning till bröllopet

Okej - bröllopssnack här igen! Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska anlita någon som ska sminka mig, eller om jag ska göra det själv. Egentligen hade det såklart vart najs att slippa göra det själv för en gångs skull, men samtidigt vet jag inte om jag kan lita på att det finns bra make up-artister här i lilla Vara... Jag litar liksom inte på någon annan, haha. Har ingen problemhy för visso, men jag har stora porer och vet ju vad jag passar i. Det återstår att se! Om ni vet någon bra make up-artist i närheten av Vara eller någon som kan åka en bit så får ni gärna tipsa! :) 

Hur som helst så vill jag ha en ganska ljus sminkning som går i rosa och brunt, eller rosa och lila. Jag vill ha eyeliner med vinge och hyfsat naturliga lösögonfransar. Gärna sådana som går till halva ögat så hela ögat slipper bli "nedtyngt" liksom. Jag personligen föredrar att bara sminka ovansidan av ögat och strunta helt i undre, men om jag sminkar undre så ska det vara lite mörkare i ytterkant och ljust i innerkant och lite, lite mascara på fransarna.

Lånade bild av Linda Hallberg, som för övrigt väääldigt gärna hade fått sminka mig till bröllopet, haha. Men det är väl tyvärr en omöjlighet ;) Lite såhär tänker jag! Fast lite mindre smink under ögonen. Läpparna kommer antagligen få vara helt bara, jag trivs bäst så.

/ Anna
 
Kommentarer
Helena säger:

Om det inte blir några extra kostnader kan du ju be makeup artisten att sminka dig ett tag innan bröllopet för att se vilka produkter du ska ha och vad du passar i. Då kan det inte gå fel när det väl är dags. <3

Svar: Sant! Får ta och göra det :)
Emma Elfstrand

2017-11-28 | 09:23:55
Steffanie säger:

Tror att man kan boka en "provsminkning", för att veta om det blir som man vill! 👌

Svar: Ja jag får nog göra det :D
Emma Elfstrand

2017-11-28 | 10:42:44
Alice säger:

Är ju inte såååå långt till Göteborg, kanske kan någon komma härifrån? :) Kul om Lisette Alfredsson skulle sminka dig, ni kan göra en collab av det ;)


Svar: Nej det är ju inte det! Har faktiskt aldrig hört talas om henne, men hon såg duktig ut! :)
Emma Elfstrand

2017-11-28 | 21:09:22
Anonym säger:

Helen Torsgården bor väl inte så långt från er. Eller är jag helt ute och cyklar nu?

Svar: Det är typ 3,5 timme mellan oss :/ Annars är ju hon skitduktig, så hade vart kul att bli sminkad av henne!
Emma Elfstrand

2017-11-28 | 21:12:11
Felicia säger:

Åh vad härligt att gifta sig – hur mysigt är det inte att planera bröllop?!
Jag och min syster driver ett film företag och reser runt i världen och filmar för olika Hotel & Resorter. Vårt senaste projekt vart med Radisson Blu på Mauritius.
Jag kan varmt rekommendera Mauritius som ett förslag till honeymoon om ni inte redan har hunnit bestämma!
Vi ska under 2018 även börja filma bröllop och det hade varit super kul att få vara med och memorera er dag i film! Eftersom våra tidigare project varit inriktade på Hotel & resorts samt mode industrin erbjuder vi extremt bra priser under hela 2018 för alla som bokar wedding innan årets början.
Om ni inte redan bokat en videographer så är vi gärna med och fångar er stora dag. Vill ni veta mer om oss och see vår portfolio mejla oss på contact@oliviafelicia.com 🙂
Lycka till med alla förberedelser!
Olivia Felicia

2017-12-07 | 12:00:46
Bloggadress: http://https://www.instagram.com/oliviafeliciaa/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: