Påpälsade

Idag har jag och Emma spelat in en video med vinter-lifehacks, och så passade jag på att rida Tage när jag ändå var påpälsad och klar. Videon kommer upp på onsdag!

Hur som helst så red vi ut en sväng i det fina vädret, jag och Tage. Supermysigt! Det blev lite trav på en stubbåker och mycket skritt. Nyttigt för honom att skritta i stubbåkern för då får han lyfta lite mer på sina ben och det är ju bra nu när han behöver stärka upp sina små bakknän. 


Dagens outfit! Lade upp den här outfiten på Instagram också. Tycker det är så viktigt att visa upp de här sidorna också, och inte bara när man tränar med en detaljplanerad outfit. Såhär ser vi ju ut under vinterhalvåret, med termobyxor, tjock icke figursydd jacka, pannband under hjälmen och klumpiga stövlar. Fine, skulle vi ridit ett hårt pass på banan hade jag inte haft riktigt den här outfiten men det är för att jag vill vara lite mer smidig under seriösa pass. Men ändå! 

Så mysigt! <3

Hoppas ni har, och har haft en fin måndag! :)

/ Anna
Kommentarer
Ebba Carlström säger:

Känner igen mig när det gäller outfiten, jag ser i stortsett likadan ut. Fryser man gå gör man å då måste man klä på sig ;)

2017-11-13 | 23:17:33
Bloggadress: http://teamgiallo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: