Om två månader är det nytt år

Alltså, hur fort går inte tiden? Det är fasen läskigt. Om två månader välkomnar vi 2018, och det gör jag med öppna armar. Mest för att det står giftermål i kalendern, haha. Men först ska vi klara av slutet på det här året och göra det bästa av det!


Idag fick Tage sig sin skrittur, och vi fick sällskap av Acce och hans medryttare Jessica. Väldigt trevligt att sitta och prata massa strunt samtidigt som man gör nytta på hästryggen. Vi tog asfalten idag, gillar att variera underlaget lite. Imorgon blir det nog också en snabbis på asfalten eftersom vi ska in med Boppen på eftermiddagen. 

Utöver det så har jag och Emma spelat in en till video på gymmet, planerat videos, tränat på föreläsningar och grejat. Bra dag!

Just det, igår när jag hade bytt däck på min bil och skulle gå ut från verkstaden så trampade jag snett så in i bänken. Föll åt sidan och skrapade upp min vad till och med, haha. Orkar inte med min klantighet alltså!! Som tur är så är fossingen bättre idag och den är inte ens blå, så slapp stukning. Men ändå. Så typiskt mig!

En av alla fyrbenta älsklingar ❤


/ Anna

Kommentarer
Anonym säger:

Du har så rädd, detta år har gått så himla fort tyckte precis det var nyår

2017-11-01 | 18:11:55
Anonym säger:

Rätt*

2017-11-01 | 18:12:07
Anonym säger:

Så fin hon är, katten :)

2017-11-01 | 19:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: