Neeeej!

Jag fick en riktig isklump i magen, för våra absoluta favorithjälmar ska tydligen utgå ur sortimentet! Haha, vad dramatisk jag lät nu, men jag och Emma älskar ju Charles Owen John Whitaker. Sedan 2008 har vi haft dessa hjälmar, och jag ångrar mig som tusan att jag köpte min glittriga hjälm för jag tycker inte att jag passar i den, haha. Som tur är så har jag en brun JW, men jag slängde min blå efter en avramling på Tage. 

Hur som helst så finns den fortfarande att beställa, så jag passade på. Ska faktiskt få den i julklapp av mamma och pappa, så nu vet jag två julklappar redan hehe. Inte mig emot ;) Får aldrig ramla av med den nu då bara... Haha! Nej men ärligt talat så kommer jag gråta blod den dagen jag får köpa någon annan hjälm, för jag trivs så himla bra i min älskade JW <3

Systrarna Elfstrand äger en brun, en svart och snart en blå av samma modell, haha. Vi är knäppa ;)

/ Anna
Kommentarer
Louise säger:

Jaha ska dom? Varför det? Kanske inte ni vet iförsig 😅 Jag har tänkt länge att köpa en, får kanske få tummen ur och göra det innan dom försvinner!

Svar: Ja jag undrar också varför, det är ju världens bästa hjälm!! Haha. Ja gör det! :D
Emma Elfstrand

2017-11-21 | 18:20:03
Linnea säger:

Har du koll på om även Charles owen wellington kommer utgå? Annars är ju dom i princip likadana :)

Svar: Vet faktiskt inte! Kan säkert vara att de bara tar bort själva JW-hjälmen och har kvar den från Charles Owen, men jag tycker ändå att de är lite olika i formen där bak, så föredrar JW :)
Emma Elfstrand

2017-11-21 | 18:46:29
. säger:

Kommer Charles Owen Wellington också utgå? 😱

Svar: Vet inte faktiskt :/
Emma Elfstrand

2017-11-21 | 20:04:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: