Min hjärtram

Jag har ju helt glömt av att visa er min hjärtram som jag gjort! Äntligen har jag fixat bilder till ramen, haha. Tror jag gjorde ramen i början av sommaren... Bättre sent än aldrig, klyschigt nog.

Hur gjorde jag då? Jo, jag köpte hönsnät och små, vita klädnypor(tror jag köpte dem på typ panduro) och sen tog jag tjock ståltråd som jag bände till i den formen jag ville ha och klädde sedan det med hönsnät. Dock tror jag faktiskt att det funkar ännu bättre om man bara klipper till den formen man vill ha direkt ur hönsnätet och struntar i ståltråden. Sen sprayade jag den vit! Jag personligen gillar att den inte är perfekt i formen, utan att bågarna är lite ojämna. Men det är ju helt och hållet en smaksak!


Visst ser det mysigt ut när ljusslingan är tänd? 


Världens sötaste bild på mamma och Iris finns med. Iris ser så sjukt stor ut i mammas lilla, lilla famn haha <3

Självklart finns världens bästa Abbe med också <3

För tillfället är den lite tom, men jag ska ha ännu fler bilder i den, och lite annat också tänkte jag. Men det får komma med tiden! Ljusslingan köpte jag för jättelängesen, men tycker den är fin att ha runt hjärtat. Nu ska jag bara fixa den där jäkla tavelväggen också, haha... Det här med att få tummen ur ;) 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Åh så fint!

2017-11-21 | 17:01:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: