Lyckad dag i Mellerud

Jag och Anna är nyss hemkomna efter en heldag på Melleruds ridklubb där vi hade föreläsningar på förmiddagen och träningar på eftermiddagen för ett härligt gäng tjejer och väldigt gulliga hästar. Nu är vi båda trötta och möra i kroppen och ska bara chilla under kvällen, gå och lägga oss tidigt innan det blir tidig uppgång imorgon igen för att åka till Tibro och ha ännu en föreläsning imorgon.

Föreläsningarna idag var våra första föreläsningar någonsin, men det gick riktigt bra tycker jag, och vi fick positiv feedback också från både ungdomarna och de vuxna som lyssnade så det var riktigt roligt :) Vill ni boka in en föreläsning eller träningar med oss hos er ridklubb mailar ni elfstrands@hotmail.com för mer information och priser. 

Pappa har dessutom ridit båda hästarna idag så vi slipper rida imorgon, woho. Lite konstig mening kanske, men det ska tydligen både snöa och illblåsa imorgon, så vi lär inte vara sugna på att rida då, haha. Tack för hjälpen pappa! Båda två hade skött sig bra och han sa att Boppen hade varit pigg. Konstigt ;) Nu ska jag ner och käka litegrann innan jag parkerar mig i soffan för att kika på Grey´s och The big bang theory. Sen blir det läggdags!

 

/ Emma 
Kommentarer
Malin säger:

Vad är det ni föreläser om? Kul att det blev lyckat:)

Svar: Vi föreläser om vår resa/vårt jobb med sociala medier och självkänsla, självförtroende och mobbing :)
Emma Elfstrand

2017-11-19 | 07:25:31
Melleruds ridklubb säger:

Tack för att ni kom! Ni är sådana glädjespridare och våra tjejer var så nöjda över att ni kom. Tack igen för en bra dag ! / Melleruds Ridklubb, Evelina. 😊

Svar: Tack så jättemycket själva för en toppendag :D
Emma Elfstrand

2017-11-19 | 19:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: