Kyliga ridpass

Idag fick jag sitta upp i sadeln på bägge hästarna då Emma lyckats få nackspärr under natten. Vi hade planerat in paddockridning även idag, eftersom vi inte hunnit få i broddar i grabbarnas dojor. Dessutom ska snön smälta bort(värt att den kommer då..???) så då kan vi rida ut senare i veckan istället.

Hur som helst så blev det ridning på bettlöst idag! Vi har fått bettlösa alternativ skickade till oss för att prova, vilket var väldigt roligt. Tage har jag ju ridit på hackamore många gånger förut, men Boppen har antagligen aldrig provat det i hela sitt liv. Inte vad vi vet om i alla fall. Han var... Skeptisk, haha. Vi ska lägga ut film på det hela imorgon, så jag skriver inte så mycket mer om själva passet nu utan ni får se mer imorgon :) 

Vädret har varit helt underbart idag! Vindstilla, två minusgrader och uppehåll. Tyvärr har ingen sol orkat sig fram bakom molnen, men den har ändå nästan kikat fram emellanåt. Sådana här vinterdagar är det ju fantastiskt <3

Boppen med sitt sidepull som han fick testa idag. Tycker han ser så jäkla söt ut haha! Lite ponnylik <3
 
/ Anna
Kommentarer
Ellen säger:

Som vanligt ska det bli roligt att se en ny video från er!

2017-11-21 | 19:50:18
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
. säger:

Har ni några vinterridstövlar? Kan ni visa dem i ett inlägg då och visa vart de är ifrån? 😊 ge gärna tips på andra vinterstövlar i samma inlägg.

2017-11-21 | 20:05:59
Sandra Schälin säger:

Kul att ni provar på bettlöst, ska bli spännande att se klippet!

2017-11-21 | 20:06:38
Bloggadress: http://sandraschalin.blogg.se/
Elisabeth säger:

Sjukt taggad på den videon!

2017-11-21 | 23:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: