Konstigt vääär

I morse när jag slog upp mina små blå så SPÖregnade det utanför fönstret. Emma behövde inte ta hästarna i morse så jag blev ombedd att rida Tage först, så hon kunde få sova någon timme extra. Hela jag kände bara att nääääe, ska jag ut i spöregnet nu? Jag tänkte om och tog gymmet först. Bättre att vara inne när det regnar ;) 

Dock när jag kom fram till gymmet så hade det slutat? Haha, så skumt. Gymmade först, åkte sedan till ICA en sväng och köpte fredagsfrulle(yoghurt, macka och färskpressad juice. YUM!) och sen vidare till Emma. Vi bestämde oss för att ta stallet först, för Boppen hade fått av sig sitt omslag. Herrn har väl rört sig lite mer än vanligt. Vi löste det med en doja på fossingen, så nu hoppas vi att det håller sig till tisdag.

Tage fick en tur i skogen och han var jättefin idag! Pigg och framåt. Red i Emmas Sprengerstigbyglar eftersom jag ska sälja mina Soft Up. Ska prova om höfterna kanske känns lite bättre i Sprenger, och dessutom är jag trött på att behöva byta stigbyglar och stigläder typ jämt, haha. Köpte faktiskt "rivjärns"stigbygelplattor till Sprenger, hoppas de är bra! Annars får jag väl köpa andra stigbyglar, igen... Hehe. 

En öronbild från dagen!

Nu ska jag och Samuel snart åka iväg och äta på restaurang. Så jävla skönt att betala för maten och inte behöva laga eller ta hand om disk. Älskar för visso att äta hemma också, men ibland är det ren lyx att käka borta. Mysigt <3 Det blev en tidigt middag idag, så förhoppningsvis hinner och orkar vi kika Idol också. Håller som vanligt tummarna för Hanna och Chris som är mina absoluta favoriter. Vem hejar ni på? 

/ Anna
Kommentarer
♡Molly♡ säger:

Noah och Hanna hejar jag på men tycker att de flesta är väldigt duktiga😊❤

2017-11-10 | 21:39:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: