Hästarnas oktober

Hästarnas oktober har ju inte varit något vidare roligt. Denna månad har kantats av veterinärbesök. Boppen med hovböld och Tage hade först jobbiga sår på benet och sen inflammation i bakknäna. 

I början och mitten av månaden så red jag Tage men sen så kände jag att något var fel och åkte in och fick då konstaterat inflammation. Precis som jag hade misstänkt. Därför har han fått gå i sjukhage, fått dagliga promenader för hand och bara massa mys. Nu har jag ju börjar skritta igång honom uppsuttet, så vi hoppas på bra besked nästa vecka så han får börja komma igång igen!

Boppen fick gå i sjukhage i början av månaden, men sedan blev han haltfri och fick gå i större hage och dessutom började vi rida igång honom. Efter en vecka blev han plötsligt superhalt, och vi fick åka in och skära upp mer i hoven. Stackarn, har aldrig sett honom ha så ont <3 Därför fick hästarna gå i den lilla lösdriften på gården eftersom ingen av dem får röra sig särskilt mycket. 

Så, denna månaden har varit skittråkig, haha. Ridabstinensen är inte nådig alltså! Hoppas på goda besked för bägge grabbarna så vi kan komma igång snart <3

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Oktober redan över

2017-11-01 | 14:13:59
Linda säger:

Vill ni rida på min så får ni säga te. Passerar er på söndag så kan stanna till med han då isf 🙈😂🐎💨💨
Hoppas innerligt att era grabbar snart är igång igen ❤️

2017-11-01 | 14:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: