Friskförklarad Tagis

Woho, idag har vi äntligen lite glada besked att komma med! Tagis har nämligen blivit friskförklarad idag på kliniken. Veterinären tyckte att han såg väldigt fräsch ut och gav oss ett igångsättningsschema. Enligt henne bör han vara helt igång igen inom en månad, vilket känns otroligt bra. Nu ska han gå på rakt spår i ett par veckor, men det hade vi ändå tänkt eftersom det bara är onödigt att rida honom i paddocken om vi inte ska trimma. Han får börja travas och sedan galopperas, men i kortare intervaller nu i början.

Veterinären sa även att "han får inte bli tjockare nu"... haha. Det är vi väl medvetna om. Han har nog lagt på sig lite nu när han gått i liten hage, inte ridits (förutom skritt 30 min/dag då) och samtidigt ätit lika mycket som tidigare. Förhoppningsvis slimmar han till sig lite nu när han får gå ut i lösdriften igen och börja ridas :) Vår lilla röda köttbulle ♥ 

 
Idag har jag för övrigt sprungit för första gången på väldigt länge. Ni kanske minns att jag var så himla sjuk i 2-3 månader med världens slemhosta? Nu känner jag mig äntligen helt frisk igen (sen några veckor tillbaks) och idag var första dagen som jag vågade/kände motivation till att springa. Det blev 4 km, och så avslutade jag med powerwalk i uppförsbacke efter det. Känns gött att komma igång med konditionsträningen igen, även om jag föredrar styrketräning alla dagar i veckan ;)

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Ååå, vad roligt att han blev friskförklarad!❤😃

2017-11-09 | 06:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: