Dagen

Idag förväntas det komma massor med regn, men inte förrän ikväll. Därför passade jag och Emma på att rida det första vi gjorde i morse! 

Uteritt stod på schemat, och eftersom det var rätt halt när vi red så fick vi rida på grusvägar där det hade hunnit tina upp, och så blev det skritt där det inte hunnit smälta bort än. Tage var jättefin idag! Pigg, lätt för skänkeln och mjuk fram till handen. Jobbade lite öppnor och slutor i skritt på en stubbåker. De där jäkla öppnorna alltså... Bara att traggla på!
Boppen hade väl typ vart Tages motsats vad gäller mjuk fram till handen ;) Han var stark, superpigg och spänd med Emma idag, haha. Uteritter är kul, tycker Bopps! Stundtals var han fin och lyssnade lite på matte i alla fall <3

Igår fick jag förresten ett brev med svar på min röntgen som jag gjorde för snart två veckor sedan. Det stod att jag har en förändring i höger höftled, så jag ska få remiss till ortoped. Så himla läskigt tycker jag, för fy fasen om det blir operation... Blir rädd bara att tänka på att bli sövd igen. Men, hoppas att jag kommer bli bra i alla fall för det hindrar mig väldigt mycket både på hästryggen och till vardags!

 
Ser fram emot ikväll, då ska jag och Samuel äta potatis- och purjolöksoppa och äta vitlöksbröd.. Mums! Och så blir det Idol såklart. Nu tycker jag banne mig att det är Kevins tur att åka!

/ Anna
Kommentarer
Linda säger:

Ja läskigt med narkoser å sånt 🙈 Men ändå ”skönt” att det är något som hittades speciellt när man blir behandlad som man blir av läkare idagens läge 🙈
Kram på er å era bus grabbar 💜

2017-11-17 | 15:50:11
Alice säger:

Anna, har du någon plan att starta MSV med Tagis? :) Läskigt med höften! :(

2017-11-17 | 16:07:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: