Vilotisdag

Idag har grabbarna fått sig en välförtjänt vilodag såhär två dagar efter tävling. Vi tycker det är perfekt att jogga dagen efter tävling och sedan att de får vila dagen efter det. Den här veckan kommer hästarna få en extra vilodag på fredag, då vi ska till Ullared då och shoppa, woho. Har längtat efter det hur länge som helst, haha! Självklart kommer det en vlogg från den dagen :)

Jag har faktiskt inte mått sämre idag utan snarare bättre. Gårdagens konstanta Coldfri-sprayande i halsen verkar ha gjort sitt så jag hoppas på att känna mig så gott som helt frisk imorgon. Då blir det träning igen för Alex och det ska bli så roligt eftersom det var ett tag sedan nu pga att vi alla tre har haft diverse förhinder tidigare veckor. Det ska bli spännande att se hur Boppen känns, om han börjar komma ur svackan eller om han fortfarande är inne i sin dåliga period. Han gick ju betydligt bättre på tävlingen mot vad han gjorde hemma i veckan, så det kan hända att det har börjat vända :) Jag behöver i alla fall hjälp med att mjuka upp honom i vänstervarvet, för där har jag inte alls fått till det de senaste två veckorna. 


Nu ska jag fixa lite här hemma och sen bege mig ner till soffan och kolla på How to get away with murder som jag började kolla på i fredags tror jag, och har redan hunnit se 13 avsnitt. Alltså... FY FAN vilken bra serie! Helt klart topp 3 av alla serier som jag någonsin sett. Den har verkligen allt! Kärleksdraman, mord och mysterier, bra karaktärer, och varje avsnitt är så jävla spännande. Det händer verkligen grejer hela tiden, så det går inte att sitta och greja med mobilen samtidigt som man kollar, utan man måste hänga med hela tiden. Jag har så lätt för att bli uttråkad av sega serier (typ Game of thrones och The walking dead) men denna är en riktig tiopoängare hittills. Rekommenderar den starkt!

/ Emma
Kommentarer
Lisa säger:

Ska ni filma träningen för Alex? :)

Svar: Nej tyvärr har vi ingen som kan göra det :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-05-16 | 19:04:18
Anonym säger:

Skulle ni kunna testa starriders ridleggings?

2017-05-16 | 20:33:31
Anonym säger:

Bästa serien!! Älskar den!

2017-05-16 | 22:31:52
Anonym säger:

Bästa serien!! Älskar den!

2017-05-16 | 22:31:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: