Våra kommande tävlingar

I det här inlägget tänkte jag visa upp vår tävlingsplanering för den kommande månaden :) Antagligen kommer det se ut som så i sommar att vi tävlar på som vanligt, dvs typ varannan vecka, i maj och juni, för att sedan ta tävlingsledigt i juli. Kanske att vi åker på någon enstaka tävling, men inte mer än så. Vi är nämligen bortresta i princip varje helg hela juli så det finns inte tid för tävlande helt enkelt :) Såhär ser tävlingsplaneringen ut för resten av maj & juni:

♥ 28/5 - Lok dressyr i Götene med Boppen. Här kommer jag att rida Boppen i vårt div III-lag. Detta är sista omgången och vårt lag ligger trea inför den avslutande omgången. Så spännande! Jag kommer bara att rida en klass här, LB:1 som är en av lagklasserna.

♥ 3/6 - Lok/reg hopp i Vänersborg med Tage & Boppen. Här kommer Anna att tävlingsdebutera Tage i hoppning för första gången på 10 år! Hon kommer att hoppa 80 cm CR på honom. Planen är även att Cillan (om hon är ledig och vill) ska hoppa Tage i 90 cm som har bedömningen A. Anna ska också hoppa Boppen i 90 cm och 100 cm, bed A:0+A:0. 

♥ 18/6 - Lok hopp i Grästorp med Boppen. Här har vi inte bestämt vem som kommer rida Boppis än, och inte heller vilka klasser han ska gå. Det får vi se! Antagligen kommer han gå 95-1m. 

 
Efter dessa tävlingar blir det alltså tävlingsledigt i ungefär en månad. Vi ser verkligen fram emot de tävlingar som är kvar inför sommarledigheten :)

/ Emma 
Kommentarer
Sandra säger:

Hej! Har ni något tips på bekväma sadlar (gärna hopp), som kan passa en häst med mycket manke? Vad har ni för sadel på Boppen tex? Han har väl ganska hög manke. :-) Jag som ryttare har ganska korta ben också, och i de flesta sadlar hamnar mina knän ovanför knästöden när jag rider med en stigläderlängd som jag trivs med så jag får ingen direkt nytta av stöden..
För övrigt, mycket bra blogg och youtube kanal! :-D

Svar: Vi har Lippo Marcello till Boppen, med padd under som är anpassad och utprovad efter honom :) Lycka till med sadelletandet och stort tack :D
Emma & Anna Elfstrand

2017-05-17 | 12:48:23
Anonym säger:

Nu var inte frågan till mig men, Claridge house hopp/allround på Hööks.

2017-05-17 | 14:27:34
Anonym säger:

Hann inte skriva klart.. Men den kostar runt 4000. Vet dock inte hur manken är.

2017-05-17 | 14:28:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: