Svar på söndagsfrågor

Inlägget innehåller adlinks

Här kommer svaren på söndagsfrågorna för den här veckan :) Som vanligt är det många frågor vi redan har svarat på tidigare, så sök gärna i bloggen efter det ni undrar över!

Har ni planer på vilken dag ni ska åka till Falsterbo under horse show, samt hur länge ska ni stanna? Kommer ni vlogga? Har ni skrivit upp något på shopping listan? Jag (Emma) ska till Falsterbo onsdag - söndag, men har inte bokat campingplats än, utan gör det i slutet av maj när jag får god man-lön, för nu är det lite knapert med cash, haha. Anna ska antagligen ner över helgen. Vi kommer definitivt vlogga men har inget på shoppinglistan än :) Vi ska till Ullared på fredag, så lär köpa endel välbehövligt (och billigt) där istället!

Har ni moppekörkort? Nope! Eller, eftersom vi har "vanligt" körkort får vi väl köra moppe på det också? Men vi tog aldrig moppekort, och jag har aldrig kört moppe i hela mitt liv, haha.

Stör ni er på att alla väljer att vara anonyma? Nej det gör vi inte :) Så länge man skriver vettiga kommentarer tycker jag inte det spelar någon roll om man är anonym eller inte!

Vad är ert mål med er bloggen och er youtube kanal? Vårt mål är att fortsätta vara störst på häst-youtube och fortsätta leverera bra videos och inspirera andra :) Bloggen har vi mest för att det är roligt och för att vi når ut till en lite annan målgrupp här, och lätt kan lägga ut info om pay and jumps, dela med oss av bilder, tankar osv.

Har ni tygeländen på samma sida hela tiden? Ja, jag har en tvångstanke om att jag måste ha tygeländen på vänstersidan, annars känns det helt fel! 

Nästa häst ni köper ska den vara färdigutbildad? Antagligen kommer vi köpa en ny häst att utbilda vidare, för det tycker vi är roligt. Samtidigt hade det varit kul med en högt utbildad häst också, men de är ju så dyra. Vi får se vad vi känner för och vad vår ekonomi säger när det blir dags ;)

När kommer ni att löshoppa hästarna igen? Ingen aning! Vi har inga planer på det just nu.

Har dere noen gang vurdert lange maner på hestene deres? hvem tror dere ville kledd det best, Tage eller Boppen? nej faktiskt inte! I alla fall inte speciellt långa manar, utan vi har alltid klippt av dem när vi tyckt de blivit "för" långa. Jag tror inte att någon av dem hade passat i lång man. Det kan visserligen bero på att jag hatar långa manar personligen ;) Tage hade nog sett bäst ut i det, eftersom han har lite mer ponny-look jämfört med Boppen, haha.

Såg ni på ESC? Och va tyckte ni ifall ni gjorde det? Det här är nog första året någonsin som ingen av oss har hört en enda låt förutom Sveriges låt. Antagligen för att vi tävlade på söndagen och visste att vi inte skulle kunna se finalen (jag gick och lade mig vid halv tio liksom, hehe). Så tyvärr kan vi inte svara på vad vi tyckte om låtarna, men tidigare år så har 95% av alla låtar sugit enligt mig, så jag kan anta att det var samma visa i år ;) Vad tyckte ni som såg det?

Varför tävlade inte Anna Tage på söndagens dressyr? Det var en div III lagtävling och pga distriktets regler så fick hon inte starta Tage pga en tidigare LA-start hon red i div II i höstas. Annars hade hon gjort det!

Stör ni er på folk som stavar fel? Generellt sett, nej! Speciellt inte om jag vet att det är barn/unga som skriver. Däremot stör jag mig som tusan på när grejer är särskrivna eller felstavade "professionellt", alltså i företagsnamn, på skyltar, i tidningsartiklar osv. I blogginlägg och bland kommentarer är det lite mer förlåtande tycker jag. Jag vet att jag själv stavar fel ibland när jag skriver ett inlägg snabbt utan att korrläsa det. 

Favoritsminkprodukt? En produkt som både jag och Anna använder varje gång vi sminkar oss är Anastasias contour kit (länk) Funkar perfekt både som contour/highlight och ögonskugga. Så jag får nog säga den! Men det finns så mycket bra grejer som vi använder hela tiden så det är svårt att välja :) Även Anastasias brow wiz (länk) och dip brow pomade (länk) är måsten för oss. Jag med tunna bryn använder wiz och Anna med tjockare använder pomaden. Bästa brynprodukterna ever!

Konstigaste kommentar ni har fått? Den första som kommer upp i min skalle är "Vad har ni för mått runt stussen?" och "Kan ni göra en underklädes try on haul?" haha. Var väl någon som gillar curvy ladies som postade den kommentaren skulle jag tippa på ;) Vi brukar inte få så konstiga kommentarer faktiskt utan de flesta är snälla och relevanta till det vi skriver/pratar om!

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Tyckte ESC var sämst i år men såg ändå hela haha♡♡

2017-05-17 | 14:26:31
Frida Sjösten säger:

Haha, jag har en tvångstanke att alltid ha tygeländan på den sidan manen inte ligger!😂

2017-05-17 | 16:36:59
Daniela säger:

Jag gillade Moldaviens låt, epic sax guy ❤️

2017-05-17 | 16:47:06
Bloggadress: http://lifewithdaniela.com
Anonym säger:

Tack för att ni svarade på några av mina frågor! Älskar er! ❤

2017-05-17 | 20:53:13
Sonja säger:

Jag måste ha tygellängden på höger, får panik annars!

2017-05-18 | 15:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: