Mysig tur

Idag tog jag och Anna oss en mysig tur i skogen i det fina vädret på grabbarna. Perfekt med lite jogging i lång och låg form i skogen såhär dagen efter tävling. Det brukar vi alltid försöka göra dagen efter :) Båda hästarna kändes fina och avslappnade, förutom när vi tog en annan stig mot vad vi brukar. Det är väldigt tät vegetation i den och tydligen väldigt mycket fåglar som bodde där och kvittrade, vilket gjorde stackars Boppen superspänd ;) Hans största fobi är ju fåglar som ni säkert vet. 

För övrigt så håller jag på att bli sjuk känns det som. Jag har kissat hur mycket som helst idag, det kliar i halsen, jag är orkelös och jag har högre temperatur mot vad jag ska ha nu i menscykeln (mäter min temp varje dag med NaturalCycles), så imorgon kommer jag antingen vakna upp med feber eller må bättre om jag känner min kropp rätt. Ska iväg på god man-uppdrag i Göteborg imorgon så jag hoppas innerligt på andra alternativet. Har sprutat Coldfri i halsen hela dagen idag, druckit 3 gånger så mycket mot vad jag brukar, och ätit extra vitamin- och kryddrikt. Förhoppningsvis hjälper det immunförsvaret på traven! 

Tagis rullade sig riktigt gött efter dagens pass.

Nu ska jag alldeles strax iväg på TS-möte, och sen är min dag klar :) Filmen från tävlingen kommer upp på youtube ikväll och på bloggen imorgon, ifall ni inte kan hålla er. Den blev nästan en halvtimme lång för övrigt. Ibland känns det som om vi producerar serieavsnitt snarare än youtubeklipp, haha. Well, det blir ju långa videos när tre dressyrstarter plus framridning och snack ska få plats i en och samma video! Som tur är vet jag att våra tittare gillar långa videos, så ni får helt enkelt se till att kolla på filmen när ni har gott om tid på er.

/ Emma
Kommentarer
Kristina säger:

Tack för en grym blogg!!

Jag undrar... Finns det fler här inne som är vuxna nybörjare inom ridsporten? :-D Vill gärna komma i kontakt med er i så fall! Kunde vara kul att utbyta erfarenheter och så! Och kanske någon annan som bloggar också?

Jag har börjat blogga om min resa in i hästvärlden, som vuxen nybörjare. Kika gärna in på bloggen och dela med er av era erfarenheter!!! Vore jättekul att få kontakt med fler i samma sits! :-) (hihi, nu var jag väl fyndig?)

<3

2017-05-16 | 02:05:43
Bloggadress: http://capriole.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: