Mysig tur på duktiga grabbar

Idag red jag och Anna ut en tur på grabbarna under morgonen. Jag skådade även årets första broms... buhu! Jag har ju fobi för bromsar och getingar men är så illa tvungen att försöka hålla mig lugn på hästryggen när de dyker upp. Annat är det när jag är på marken, då springer jag för mitt liv, haha.

Vi tog en standardtur med jogging, men ändå en rätt lugn tur eftersom det är tävling på söndag så jag vill rida ett lite mer ordentligt dressyrpass på Boppen imorgon. Tage kommer gå en uteritt imorgon med en stallkompis vars häst är skadad. Anna och Samuel har åkt till Tylösand på spa över helgen, så det är perfekt när vi har stallkompisar som kan och vill rida :) 

Båda hästarna kändes riktigt fina idag och jag är hoppfull över att Boppens svacka verkligen är över nu. Jag tror att han kommer formtoppa om ett par veckor och det känns härligt. Imorgon kommer jag att rida igenom programmet och verkligen försöka rida upp lite tryck i honom efter uppvärmningen där jag som vanligt kommer rida massor av övergångar och skolor för att få honom ihop och mjuk i kroppen. 

Våra fina grabbar idag ♥

Nu väntar jag på min linssoppa som puttrar på spisen. Sen ska jag bara chilla resten av kvällen, och äta godis såklart! Det gör jag varje fredag om jag inte ska tävla på lördagen eftersom jag inte vill vara sockerbakis när jag ska tävla. Sjukt det där ändå att man alltid känner sig lite bakis efter att man har ätit mycket socker en dag/kväll. Ett bevis på hur dåligt det är! Men men, ibland får man unna sig och äta för själen snarare än för kroppen :)

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Jag är typ aldrig sugen på godis... Mår bara illa av det.

Svar: Var glad för det, haha :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-05-27 | 07:38:42
Sofia säger:

Att du inte motade den till bromsfällan 😉

2017-05-27 | 13:39:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: