Inbjudan pay and ride 17 juni

Systrarna Elfstrand & Elfstrands Häst bjuder in till Pay and ride lördagen 17 juni.

Varmt välkomna på pay and ride hos oss!
Alla ekipage är välkomna hem till oss på pay and ride-dressyr lördagen 17 juni! 
Plats: Naum, Vara kommun, Västergötland.
Tid: Första start 10.00.
Klasser: Ridtravarförbundets E:1, Ridtravarförbundets D:1, LC:1, LB:1, LA:1.
Ridbana: Programmet rids i avgränsad del (20*40m) med bommar och bokstäver i vår fina gruspaddock, 24*70 m. Framridning i fin gräshage samt på collecting ring på nedre delen av banan innan starten. 
Dressyrdomare: Emma Elfstrand. 

Pris: 130 kr/start. Senaste anmälan 16 juni 12.00! Eventuell avanmälan måste ske senast 16 juni 12.00, annars är du skyldig att betala in hela startavgiften via swish (nummer fås vid behov). Betalning sker enbart via Swish, alternativt via faktura för mina återkommande kunder. Fakturan faktureras i så fall 19 juni och har ett förfallodatum efter 7 dagar.
Övrigt: Rosetter kan köpas till för 40 kr/styck (eller 30 kronor styck för äldre rosetter utan logga) och försäljning av fika kommer att finnas på plats! Vid väldigt dåligt väder kan vi tvingas ställa in pay and riden. Detta meddelas i så fall via elfstrands.se eller facebook.com/elfstrandshast. Mer information (vägbeskrivning, parkering osv) och startlistor med fasta starttider publiceras på www.elfstrands.se senast fredagen 16 juni klockan 16.00. Ridning och vistelse på vår anläggning sker på egen risk, så se till att ha gällande försäkring! Vår anläggning är helt rökfri och det är förbjudet att röka på vår mark.
Anmälan: Skicka namn på ryttare & häst samt klass(er) till antingen mail elfstrands@hotmail.com eller PM på Facebook: Emma Elfstrand

OBS: Alla är välkomna! Du behöver inte grönt kort eller licens! Hästen behöver inte heller någon licens.

 
Varm välkomna hem till oss! / Emma & Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Va roligt med pay and ride!

Svar: Ja vi har fått så mycket förfrågningar så vi tänkte att vi provar och ser om det blir uppskattat eller inte :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-05-27 | 11:29:57
Anette säger:

Men ska ni inte ha en riktig domare? Om man rider Pay and Ride gör man väl oftast det för att få en uppfattning om hur man ligger till? Då vill man ju ha en bedömning av en riktig domare.

Svar: Det spelar ingen roll tänker jag, pay and ride är ju bara träning! Sen dömer ju alla domare så himla olika också så egentligen går det inte att säga "hur man ligger till" även om man har en utbildad domare, haha. De som kommer hit är väl medvetna om att det är jag som dömer och väljer själva om de vill komma eller inte. För att vi ska få det att gå runt ekonomiskt får vi göra såhär och många har önskat att vi ska anordna pay and ride och nu gör vi det till ett billigare pris/start mot andra arrangörer!
Emma & Anna Elfstrand

2017-05-29 | 02:44:12
mia säger:

ÅÅhh va roligt, önskar jag och Pippi kunde komma, men vi bor längst upp i norrland och jag har jobb den dagen.. Lycka till med att vara domare, älskar er blogg å kanal.

2017-05-29 | 20:08:30
Anonym säger:

Önskar jag kunde vara med men jag ska på ett ridläger med min ponny just den dagen. Hoppas verkligen att det kommer att bli fler i sommar. Det var tänkt att jag och min ponny skulle ut och tävla i sommar men jag var för sent ute med att anmäla mig till någon grönt kort kurs och utan det kan jag inte tävla lokalt då jag är för gammal och måste ha ett grönt kort. Vi två vill gärna komma ut på någon träningstävling, då man oftast inte behöver grönt kort. Hoppas iallafall att ni kommer göra fler, lycka till!

2017-05-30 | 11:22:52
Julia säger:

Tusan också!!!! Vill så gärna vara med men jag fyller år den 17 juni!! XD

2017-05-30 | 18:53:11
tess säger:

kommer ni ha någon pay & jump?

Svar: 4 juli, mer info finns i kategorin Elfstrands Häst här på bloggen :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-05-31 | 10:54:24
Anonym säger:

Skulle va kul o komma men bor i Dalarna så de är en bit😕🙂 ÄLSKAR eran kanal så mycke😻🐴💕

2017-06-04 | 14:35:35
Mai Mina säger:

Dere er flinke til og ri.
Elsker kanalen deres.

2018-02-13 | 18:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: