Inbjudan pay and jump 4 juli

Systrarna Elfstrand & Elfstrands Häst bjuder in till Pay and jump tisdagen 4 juli.

Varmt välkomna på pay and jump hos oss!
Alla ekipage är välkomna hem till oss på pay and jump-hoppning tisdagen 4 juli! 
Plats: Naum, Vara kommun, Västergötland.
Tid: Första start 18.00.
Höjder: 20 cm-120 cm, höjning 10 cm åt gången. 
Ridbana: Hoppningen hålls i vår fina gruspaddock, 24*70 m. Framridning i fin gräshage med litet framhoppningshinder. Från och med 60 cm får alla startande hoppa fram några språng på banan innan sin start. Eventuellt kommer vi att ha ordnat en framhoppningspaddock till pay and jumpen och har då framhoppningen där istället, men detta är inget vi garanterar.
Pris: 80 kr/start för anmälan innan 3 juli 12.00, därefter 100 kr/start. Betalning sker enbart via Swish, alternativt via faktura för mina återkommande kunder. Fakturan faktureras i så fall 5 juli och har ett förfallodatum efter 7 dagar.
Övrigt: Rosetter kan köpas till för 40 kr/styck (eller 30 kronor styck för äldre rosetter utan logga) och försäljning av fika kommer att finnas på plats! Vid väldigt dåligt väder kan vi tvingas ställa in pay and jumpen. Detta meddelas i så fall via elfstrands.se eller facebook.com/elfstrandshast. Mer information (vägbeskrivning, parkering osv) och startlistor publiceras på www.elfstrands.se senast måndagen 3 juli klockan 16.00. Ridning och vistelse på vår anläggning sker på egen risk, så se till att ha gällande försäkring! Vår anläggning är helt rökfri och det är förbjudet att röka på vår mark.
Anmälan: Skicka namn på ryttare & häst samt hinderhöjd(er) till antingen mail elfstrands@hotmail.com eller PM på Facebook: Emma Elfstrand

OBS: Alla är välkomna! Du behöver inte grönt kort eller licens! Hästen behöver inte heller någon licens.

 
Varm välkomna hem till oss! / Emma & Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Kan man rida barbacka om man vill?

Svar: Japp!
Emma & Anna Elfstrand

2017-05-14 | 17:33:23
Matilda säger:

Har en häst med exem och den kan inte hoppa men får man vara med ändå och har en häst som är för liten men kan man springa brevid isället? Ska fråga mina föräldrar

2017-06-19 | 21:06:54
Olivia säger:

det är så tråkigt att jag bor så långt ifrån er. Annars skulle jag och min häst ställt upp. Har 4 h till er. Hoppas iaf att det går bra för alla där :)

2017-06-20 | 00:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: