Gymnastikhoppat

Idag har jag gymnastikhoppat bägge grabbarna! Jag ställde upp en 5-studs där det var lågt-högt-lågt-högt-lågt, och sen en kombination på ett språng räcke-räcke. Hästarna skötte sig så jäkla bra idag!

Jag började med Tage, och först kändes han lite småseg. Sen kom han igång som tusan och jag klappar mig själv på axeln över att jag rättade honom framåt hela tiden och inte började plocka. Vi avslutade med att hoppa kombination där hindren låg på 85cm och 90cm, och högsta i studsen på 80cm. Kändes som att Emma hade kunnat höja ännu mer utan att det skulle kännas läskigt. Älskar den känslan! 

Sen var det Boppsies tur, och han var jättefin i höger varv men lite svårare i vänster. I höger behöll han sin stampiga galopp medan han i vänster blev lite lång och stark. Inte farligt dock, men jag märkte det på avståndsbedömningen, det var betydligt lättare i höger haha ;) Vi hoppade studsen där högsta låg på 90cm och sen hoppade jag kombination på 1m och 1,10m. Känns kalas inför tävlingen den 3e! :D

För övrigt så börjar äntligen mina jäkla revben att bli bättre. Det gör fortfarande lite ont, men jag vill inte skrika och gråta när jag ska vända mig i sängen längre i alla fall. Hoppas att det ska vara helt borta till nästa vecka, då ska jag börja gymma igen efter typ 5-6 veckor... Shit vilket långt uppehåll det blev, men what to do :) 

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: