Gym, uteritt och ny telefon!

Sorry för lite dålig uppdatering idag, men Emma är sjuk(igen) och jag har jobbat och hann inte blogga igår kväll. Vi hade det underbart i helgen jag och Samuel, och ett inlägg om helgen kommer komma här :) 

Idag har jag satt min fot på gymmet för första gången på kanske 1,5 månad eftersom jag varit sjuk superlänge och sen fick min sträckning mellan revbenen. Har prioriterat hästarna, vilket jag alltid gör om jag är sjuk men ändå inte såpass att jag inte kan anstränga mig. Blev ett lättare benpass, men jag lär säkert ha träningsvärk imorgon ändå! 

Efter det åkte jag in till Vara för att köpa ny telefon. Min kära S6:a bestämde sig nämligen för att den också ville spa:a i lördags, så den stendog. May it rest in peace. Nu har jag en S7, silvrig. Är ivrig på att få igång den! Orkar inte hur klantig jag ska vara med mina telefoner nu för tiden, men aja. Okej, har alltid varit klantig med dem om jag tänker efter...

Efter det blev det uteritt! Pappa red Boppen och jag Tage, och så red Moa med på Acce också. Blev en sån där "lagom" runda i alla gångarter. Inte hårt men inte ett lugnt pass heller. Härligt! :) 

En bild från helgen. Vill tillbaka! <3

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: