frustrerande

Fasen så frustrerande det är att ha blivit sjuk nu! Jag mår bra och kan rida ohindrat, men har sån himla slemhosta och hostar mer eller mindre hela tiden. Som tur är har min rethosta gått över sen några dagar tillbaka, för det var himla jobbigt att inte kunna sova pga hostan. Kan tänka mig att det är Annas sjuka jag har fått men utan att ha hostat sönder revbenen (än, hehe). 

Extra irriterande eftersom jag precis hade kommit igång och börjat konditionsträna ute i naturen i det fina vädret. Jag hade hunnit med två springrundor och var så taggad på att komma igång och springa två gånger i veckan, men nähäpp... då fick det läggas på is. Konditionsträningen får jag helt enkelt vänta med tills hostan är över, för det funkar inte riktigt att springa när man hostar såhär. 

Har ni också varit sjuka nu i vår? Jag vet jättemånga som har varit det, och som dessutom har varit sjuka längeEn riktig sjukperiod känns det som om det har varit det senaste!

Random bild till inlägget, men jag kände mig fin i lördags då jag invigde min Modern Renaissance-palett från Anastasia (färgerna Primavera, Warm taupe, Love letter och Venetian red) och matchade med bäriga rosa/röda läppar (Bella liquid lipstick från Southern Beaute). Älskar dessa produkter!

/ Emma 
Kommentarer
Tiril säger:

Jeg er syk nå:)

2017-05-22 | 08:51:07
Diana säger:

Jag är ungefär konstant sjuk sept-maj. :P

Nä, men seriöst så har jag vart sjuk oftare än vanligt denna vår.. Lite less! För precis som du, ville jag komma igång med springandet. :)
Inte så kul med varken snuva, hosta eller allmänt BLÄ-läge! :(

Mitt tips är att du kokar ungefär 1 liter vatten. Riv ned ca 1-2 cm bit färsk (skalad) ingefära och pressa i ½-1 citron (beroende på hur mkt citronsmak du vill ha) samt rör ned valfri mängd flytande honung. Låt puttra ett tag. Rör om ibland.
Sila det sedan genom någon form av sil (jag använder en tesil då jag inte har någon annan :P)
Häll upp i en tillbringare och ställa in i kylen.
Ta sedan 2-3 glas/dag! Funkar finfint! :D
(det blir dock starkare ju längre det får stå pga ingefäran, men det är fasiken värt det. Bränn bort bakterierna :P)

Och/Eller köp citron och ingefärste på affären. :)


Krya på dig! :D

Svar: Smart tips! :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-05-22 | 09:05:48
Bloggadress: http://confusedbooklover.blogg.se
Mikaela säger:

har klarat mig bra tills i helgen så nu ligger jag här genomförkyld :P snorar och hostar och hade med börjat komma igång med träningen :(

2017-05-22 | 11:03:18
Anonym säger:

Riktigt snyggt sminkat tycker jag!

2017-05-22 | 14:14:23
Lotta säger:

1 december fick jag en anställning har varit arbetslös i 4år och 13 april fick jag bältros- ingen light variant utan skulderbladet runt i armhålan och ut på bröstet...
Har varit sjukskriven i 5 veckor nu. I morgon börjar jag jobba igen, kondis har jag ingen kvar jobbar med städ. Vet inte hur det ska gå i morgon när jag ska jobba igen

2017-05-22 | 15:08:47
Saga säger:

Har också varit sjuk irriterande mycket under den här våren! Vilket är knäppt för mig, då jag aaaldrig blir sjuk. Jag känner mig sjuk, sover en dag, och så är jag frisk igen. Men inte nu. Har hostat och snörvlat i veckor och är stressad eftersom jag snart ska ut och resa igen, och inte fan vill jag vara sjuk när jag ska ha the time of my life, liksom. Sådär lagom irriterande. Får börja käka ingefära igen eller något. Hurra för mig som absolut avskyr denna satans förbannade krydda. :)))

2017-05-22 | 17:12:36
Mai Mina säger:

Emma du er så fin!!!😍😍
Elsker dere!!

2018-02-13 | 18:11:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: