Even worse

Efter en dag igår då jag verkligen inte gjorde någonting förutom att redigera en film så trodde jag att jag skulle må bättre idag, men nej... istället har jag högre temp och känner mig ännu sämre. Mina halsmandlar är så svullna och ömma så de syns om jag tittar mig i spegeln. Blir så jävla trött på den här sjukan, för jag orkar ju inte göra någonting. Har inte gymmat på nästan en vecka och inte ridit sen i söndags, så jag har sån himla abstinens just nu. Ska i alla fall se till att ta det riktigt lugnt idag också. Har hittills varit iväg och veckohandlat eftersom jag var tvungen att göra det, och det enda måstet som är kvar idag är att hjälpa Anna & Moa att hoppa. Annars blir det nog mest poddlyssnande i sängen och lite TV-seriekollande, för det är det enda jag orkar med.

Har ni tips på någon dunderkur som gör en frisk får ni gärna kommentera! ;) 

Jag ser i alla fall fram emot lördagens tävling i Vänersborg även om jag inte ska tävla själv. Vi kommer vara där hela dagen eftersom Anna startar bland de första i första klassen och sist i sista klassen. Som tur är så är det inte så många starter :)

/ Emma
Kommentarer
Caroline säger:

Tyvärr finns ju ingenting som skyndar på tillfriskningen från virus, bara att vila och vänta, men det finns ju saker som lindrar symtom!
När jag har problem med halsen just så brukar jag dricka te och ha i honung och ingefära, det lenar lite i alla fall :-) Och drick mycket vatten också!

Krya på dig och hoppas skitviruset försvinner snabbt! <3

Svar: Har faktiskt köpt ingefära och ska prova att ha i det i teet även om jag inte är så stort fan av det, haha :) Tack ♥
Emma & Anna Elfstrand

2017-05-30 | 13:24:21
Lotta säger:

Ingefära-men det bästa är att vila ta det lugnt och inte anstränga sig.
Anstränger man sig när man är sjuk kan man få twar... löparsjukan:( Så man ska tänka på att ta det lugnt.

2017-05-30 | 14:12:19
Steffanie säger:

Gurgla saltvatten! Det hjälper på ett kick om du gör det ca 3 ggr/dag.

2017-05-30 | 20:04:04
Anonym säger:

Hej! Hur ser en vecka ut för er med hästarna? Hur tänker ni med planering?

2017-05-30 | 20:43:52
Anonym säger:

Hej! Hur ser en vecka ut för er med hästarna? Hur tänker ni med planering?

2017-05-30 | 20:44:14
Linnea säger:

Hej! Vad ger ni era hästar för kraftfoder?

2017-05-30 | 20:45:55
Felicia säger:

Har några tabletter som jag fick utskrivna när jag hade problem med halsen. Tror de heter ibuprofen och fick dem utskrivna av en läkare men tror man kan köpa det på ett vanligt apotek eftersom de inte innehåller pencilin och räknas som vanliga värktabletter. Nu fick jag problem med halsen igen, hela dagen igår låg jag bara i sängen, när jag hade tagit en på kvällen och en imorse kände jag mig som en ny människa på en hal dag. Om du har möjligheten att köpa dem så blir du nog bra direkt, funkar iallafall på mig även om jag har så ont i halsen och är så svullen att jag typ bara vill gå och lägga mig och dö tills det är över :)

Svar: Tack för tipset :D
Emma & Anna Elfstrand

2017-05-30 | 22:14:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: