En fantastisk helg!

I födelsedagspresent av Samuel så fick jag en spahelg på valfritt spa, där jag fick välja datum. I helgen blev det av! Eftersom mamma och pappa var så nöjda med sin vistelse på Hotel Tylösand så bestämde jag att det fick bli det spat. Tänkte att jag skulle göra en liten utvärdering! Kan tillägga att vi betalat hela kalaset själva, så ingen undrar något ;)

Boende/rummet: Jag och Samuel bodde i ett helsvart, modernt rum. Kändes verkligen nyrenoverat och fräscht! Väldigt sköna sängar, fanns bra förvaring av kläder om man nu vill hänga upp kläderna osv. 

Maten: Alltså, maten!! Mums. Vi bodde där två dygn och i det paketet vi bokade så ingick då två frukostar, en lunch och två trerätterssupéer. Frukosten var bra, men jag kan känna att jag saknade pannkakor och/eller våfflor. Annars fanns det mesta. 
Lunchen var helt amazing! Det var buffé och vi åt fläskfilé med potatispure och rödvinsås och högrevsburgare. Dessutom fanns en stoooor salladsbuffé där allt var skitgott och förrättssoppa, och efterrätt.
Sen var trerättersmiddagarna också toppen. Vi blev serverade fisk till förrätt bägge dagarna, tupp och flankstek till varmrätt och så var det bra desserter också. Det enda som inte riktigt föll mig i smaken var tonfisk som vi fick till förrätt ena dagen. Det smakar ju typ ingenting? Åt såklart upp, men det var sådär om jag ska vara ärlig ;)

Spat: De hade två jacuzzis, en större pool som visade film några gånger per dag, en relaxpool där man låg och flöt och en utomhuspool. Sen hade de tre olika bastus, fotbad och ett relaxrum. Jag älskade att det fanns så många pooler! Jag är inte jättemycket för att basta, men älskar att bada. Allra helst i bubbelpooler, så det var underbart att de hade två eftersom dessa renas efter en viss tids bubbel. Älskade också relaxpoolen där man hade utsikt över havet samtidigt som man låg och flöt. Underbart! 

Vi bokade inte in någon behandling faktiskt, utan vi kände att det räckte att "bara" spa:a. Så det kan jag inte utvärdera. Men hela hotellet känns lyxigt, fast ändå i lagom grad så man inte känner sig helt malplacerad. Det enda minuset är som sagt pannkakor/våfflor till frukost som jag saknade, och kanske tofflorna som man fick till spat som var de obekvämaste jag vart med om, haha. Tog mina foppatofflor istället ;) 

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: