Tävlingsfunderingar

Vår klubbkompis påminde så snällt om att jag inte får starta Tage i Vänersborg under div. III, eftersom vi startat regional LA. För övrigt tycker jag det är en sjukt löjlig regel, att bara för att jag startat en LA(med 60% för övrigt) regionalt så får jag inte starta LB. Jag hade köpt det om det vore så att jag ridit på typ 65-67% men nu är ju inte fallet riktigt så ;) Men lokal LA kan jag starta, så jag förstår inte riktigt syftet. LC hade jag också förstått om jag inte fått starta, men LB... Aja, styra över regler kan ju inte jag göra, så det är bara att gilla läget :)

Frågan är bara hur vi ska göra i Vänersborg. Antingen får vi byta hästar helt, så Emma rider Tage och jag Boppen, eller så får Emma starta Tage i en klass och Boppen i en klass, och så rider jag Boppen i en klass. Vi får se lite, det är ju tur att vi har tid på oss att fundera. Emma är nämligen sugen på att rida Boppen också för att det gick så bra när de startade i Essunga, hihi :) Och jag vill inte gärna bli helt "tävlingslös" heller. Time will tell helt enkelt!

 
/ Anna
Kommentarer
Johanna säger:

Hej!

Brukar ni analysera ert grovfoder? Vilket företag använder ni er av? Jag tänkte skicka in mitt grovfoder på analys men vet inte vart jag kan skicka in det :)

Svar: Tyvärr har vi inget tips kring detta :/ Kanske har någon annan det?
Emma & Anna Elfstrand

2017-03-31 | 13:37:35
Ellen säger:

Åh jag har gjort samma misstag nu inser jag :( men hittar ingen information om det på nätet.. Har du hittat något text där man kan läsa om det? =)

Svar: Det gäller Västra götaland, så tävlar du i annat distrikt kan det finnas andra regler :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-03-31 | 15:01:42
Lovisa säger:

Är ni helt säkra på att de reglerna gäller även i år? Tror de gjort om reglerna tills i år så kolla en extra gång i reglerna för Div 3 dressyr😊

2017-03-31 | 15:16:59
Anonym säger:

I Västergötlands distrikt är det så att ryttare som startat regional LA får ej starta på häst som startat regional LA. Tydligen har distriktet haft problem med att ryttare på högre nivå byter hästar med varandra och går ner en serie för att plocka rosetter. /Emelie Johansson

Svar: Det är bra att du har koll Emelie! :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-03-31 | 16:30:31
Erica säger:

Angående grovfoderanalys: det finns att köpa på https://www.svenskafoder.se/s/foder/hast/grovfoderanalys

2017-04-01 | 08:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: