Lok hopp Falbygdens HF

Här kommer lite uppdatering om dagens hopptävling, och så bjussar jag på några bilder :) Fler bilder från banan och framridningen kommer upp imorgon och nästa vecka, och film kommer upp här på tisdag!

Tage 80 cm CR - Tage var SÅ himla duktig idag! Jättepigg och glad redan från början utan någon tveksamhet. Cillan var inte van vid detta eftersom hon brukar behöva driva honom en hel del när hon rider här hemma, så det blev lite klurigare för henne att få till ridningen idag. Framhoppningen gick jättebra och det gick kanonbra på banan också, förutom en gång när det blev en kommunikationsmiss vilket resulterade i ett stopp. Förutom detta stopp tvekade Tage ingenting utan sökte verkligen hinder på egen hand, och hoppade bra. Resultatet blev 4 fel men med en väldigt bra känsla!

Boppen 90 cm CR - Även Boppsie var superduktig idag! Framhoppningen kändes han kanonfin på. Verkligen ihop i kroppen och hoppade väl. Inne på banan kändes han också bra, men blev lite längre och starkare. Jag är nöjd med min egen ridning förutom till sista hindret då jag började plocka i honom så han kom för nära, istället för att bara rida på. Överlag blev det mindre "av och på-ridning" mot vad det brukar bli när jag är ringrostig, så vi fick ett fint flyt och blev felfria :) 


Charm-Tagis ♥ 

Boppsie som inte var så medgörlig vid fotograferingen, men det är okej att vara lite bufflig och ofotogenisk när man hoppar en felfri runda ;) 

Det är för övrigt en smula irriterande att hästarna är så jobbiga, gnäggiga och buffliga när de är på tävling tillsammans, men det får vi bara stå ut med. Normalt sett är båda supersnälla när vi åker iväg med dem själva, men tillsammans tar de fram varandras värsta sidor, haha. Planen nu är dressyrtävling om en vecka (LB:1 på båda i Essunga) och sen ska vi faktiskt anmäla båda två till Essungas lokala hoppning på annandag påsk. Då ska Tage gå 80 och 90 cm, och Boppis ska gå 90 cm och 1m. Ser fram emot det jättemycket nu när det gick så bra med båda två idag!

/ Emma
Kommentarer
Linda säger:

Å jag lyckades missa bägge era rundor men Tage så väldigt fin ut på framhoppningen😁 Grattis till fina rundor och resultat tjejer 😁

Svar: Tack :D Hoppas det gick bra för er också! :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-03-18 | 15:59:18
Freia säger:

Ska Cillan tävla Tage nästa hopptävling också? :)

Svar: Ja det ska hon :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-03-18 | 16:29:57
Anonym säger:

Tagiiiis! <3

2017-03-18 | 17:37:50
Ellen - tävlingsryttare säger:

Så härliga bilder! Riktigt tjusig outfit på Boppen tycker jag :D Och va kul att det gick så bra!

2017-03-18 | 20:46:52
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Anonym säger:

Vill bara meddela våra kära döttrar att er far SNARKAR högt sedan ca 21 i afton;) Livet som hästpappa är tröttsamt!!!

Svar: Hahaha pappa då <3
Emma & Anna Elfstrand

2017-03-18 | 23:10:05
Felicia säger:

Vad kul att det gick så bra! Kommer Anna någon gång i framtiden hopptävla Tage om han fortsätter sköta sig så fint med Cillan? :)

Svar: kanske :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-03-19 | 20:51:14
emmalouisewendindressyr.blogg.se säger:

Vad roligt att det gått bra för er! Bra ridet! Om ni är dressyr intresserade, kika gärna in på min blogg! 😊🐴 Rid väl!

2017-03-20 | 13:05:57
Carolin säger:

Så fina bilder :D

2017-03-21 | 08:39:04
Bloggadress: http://carolink.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: